Şevki Yılmaz, Çok Kızdı

Şevki Yılmaz, Çok Kızdı
Kocaeli Rizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geceye katılan Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz, eğlenceye kızıp salonu terketti.

Kocaeli Rizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin belediyeye ait ’Antikkapı Resteurant’ta düzenlediği geceye AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, AK Parti il eski başkanı Zeki Aygün, AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, AK Parti Kars İl Başkanı Remzi Aras ve da katıldı.

Gecede Karadeniz yöresi ekipleri oyunlar oynadı, Rizeliler de kemençe eşliğindeki horonlara eşlik etti. Daha sonra Karadenizli sanatçı "Recebim" sahneye çıkınca Şevki Yılmaz öfkeyle ayağa kalkıp dışarı çıktı. Arkasından Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Kocaeli il eski başkanı Zeki Aygün de kalkarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Onların ardından dernek yöneticileri de, dışarı çıkan Şevki Yılmaz’ın yanına gitti.

Şevki Yılmaz’a neden rahatsız olduğu sorulduğunda 2 gün önce toprağa verilen Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ı kastederek, "Bu rahmetli başbakanımıza yapılmış bir saygısızlıktır. Beni, başbakanımız için Kuran okunacağını, dualar edileceğini söyleyerek davet ettiniz. Ama içeride eğleniyorsunuz. Bu ne kepazeliktir?" dediği duyuldu.

Şevki Yılmaz ısrar ve özürler edilmesi üzerine yeniden içeri davet edilmesine rağmen restorandan ayrıldı. Gece, Şevki Yılmaz’ın ayrılmasının ardından devam etti.