Şevki Yılmaz FETÖ Örgütünün Asıl Amacını Açıkladı

Şevki Yılmaz FETÖ Örgütünün Asıl Amacını Açıkladı
Binlerce kişinin demokrasi nöbeti tuttuğu Muş'ta Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz'da eşlik ederek "Anadolu'da bin yıllık tarihte yapılan darbelerin en ihanetini yaptılar" dedi.

Muş'ta binlerce vatandaş Fetullahçı Terör Örgütü'ne tepki göstererek hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi.

İlk olarak belediye meydanında başlayan demokrasi nöbetine Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

İlahi gruplarının sahne aldığı ve sloganların attığı demokrasi nöbetinde Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz bir konuşma yaptı.

Tarih boyunca İslam ve Müslümanlık üzerinde oynan oyunlara değinen Yılmaz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin amaçlarını açıkladı.

Konuşmasında FETÖ örgütü lideri Gülen'e yönelik sert açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Öyle bir plan kurdular ki Anadolu'da bin yıllık tarihte yapılan darbelerin en ihanetini planladılar. Baktılar ki İslam'a, Müslümanlara darbeler tutmuyor öfke artıyor millet birleşiyor, bu sefer gece teveccüh namazına kalkanları, Müslümanları, aklını kiraya vermiş olanlar ile, Müslümanlığı Müslümanlarla önlemeyi, bazı geri zekalılarla önleme planı yaptılar" dedi.

Darbe girişiminin korkunç olduğunun altını çizen Yılmaz, "Hedef neydi? Hedef korkunçtu kardeşlerim. Muvaffak olsalardı ne olacaktı biliyor musunuz? Bu adamı mehdi diye şahlandırdılar, tam bir şizofren, tam bir cin, cin, cin çarpmış adamı yahu" ifadelerini kullandı.

sevki-yilmaz-53.jpg

Kalkışmanın büyük bir oyun olduğunu kaydeden Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bunların hepsi oyun, oyun. Onun adı bundan sonra lanetullah, lanetullah, bir soyadını da ben verdim. Nedir o? İsrail'de Netanyahu Türkiye'de Fetanyahu, birleştiler."

Gülen'in namaz kılan insanları katil yaptığını vurgulayan Yılmaz, "Rüyalarla insanların aklını kiraladı ki insanlar namaz kılarken katil yaptın katil. Aklını kiraya verirsen, sen sineğe de taparsın ineğe de. Akıl yalnız Allah'a bağlanır" şeklinde konuştu.

sevki-yilmaz-feto-orgutunun-asil-amacini-acikladi.jpg

Demokrasi nöbeti için meydana gelen Remziye Sayın'da "Allah'ım milletimizi, vatanımızı korusun, Türkiye'mizi korusun, gençlerimizi korusun. Bu gençlerin Allah yardımcısı olsun inşallah. Milletimize zarar ziyan vermesin, Başbakanımızı korusun, Cumhurbaşkanımızı korusun" dedi.

Verilen mücadelenin ve davanın çok önemli olduğunu anlatan Merkeze bağlı Altınova Belediye Başkanı Mehmet Suat Özgül ise "Bu dava gerçekten çok önemli bir davadır. Bu ümmetin bir davasıdır. Muş halkı da şu dava için hep meydanlarda olmuşlardır ve yine meydanlarda olacaklardır. Çünkü bu dava bir Muşlunun davası değildir bir ümmetin davasıdır, İslam coğrafyasının davasıdır" şeklinde konuştu.

Öte yandan belediye meydanında toplanan binlerce vatandaş daha sonra valilik önüne kadar yürüyüş yaparak demokrasi nöbetine devam etti.

Muş’ta Demokrasi Nöbeti

Muş’ta Demokrasi Nöbeti

demokrasi-nobeti-001.jpg