Şevki Yılmaz'ın Acı Günü

Şevki Yılmaz'ın Acı Günü
20. Dönem Rize milletvekili Şevki Yılmaz'ın vefat eden kardeşi Şevket Yılmaz, Kocaeli'nde ebediyete uğurlandı.

Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın kardeşi, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz ile Kocaeli İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz'ın amcası, Kocaeli Akıncılar Kurucu Başkanı Şevket Yılmaz hayatını kaybetti

Şevket Yılmaz'ın cenazesi Kocaeli Başiskele Barbaros Camii'nde kılınan namazının ardından ebediyete uğurlandı.

Cenaze törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Halil Konakçı gibi çok sayıda isim katıldı.

Şevket Yılmaz, uzun yıllar Fransa'da yaşadıktan sonra memleketine kesin dönüş yaparak vakıf hizmetlerinde çalışmalar yapmaya başlamış ve 3 yıl önce beyne pıhtı atması sonucu kısmi felç başlangıcı teşhisi konularak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

sevki-yilmazin-kardesi-sevket-yilmazin-cenazesi-2.jpeg

sevki-yilmazin-kardesi-sevket-yilmazin-cenazesi-1.jpg

sevki-yilmazin-kardesi-sevket-yilmazin-cenazesi-1.jpeg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.