Şifreli Asansör Şifresini Bilmeyen Sakatlar İçin Yapılmış!

Şifreli Asansör Şifresini Bilmeyen Sakatlar İçin Yapılmış!
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'ndan şaşırtan açıklama... Asansörün şifresini bilmeyen sakat ve özürlüler için asansör.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, bugün düzenlediği ve olay53'ün yine davet edilmediği basın toplantısında Çaykur Genel Müdürlüğü binası içerisinde 3 asansör bulunmasına rağmen bina dışından binaya ek olarak yapılan ve binaya girişte şifre kartıyla giriş yapılan şifreli asansörün sakatlar ve özürlüler için yapılması gereken bir asansör olduğunu açıkladı ancak özürlü ve sakatlar için neden özellikle şifreli asansör yapıldığına değinmedi.

caykur-sifreli-asansor-2.jpg

Genel Müdür Sütlüoğlu, olay53’ün hiçbir haberinde hiçbir şekilde “şifreli asansör sadece başkanlık makamına hizmet veriyor” şeklinde ifadelere yer vermemesine rağmen  olay53’e iftira atarak olay53’ün haberlerinde asansörün sadece başkanlık makamına çıktığını yazdığını söyledi. Bu şekilde olay53’e iftira atmaktan geri kalmayan Genel Müdür Sütlüoğlu, asansörün şifreli olduğunu ve şifreli asansör için 2 ayrı firmaya ödenen rakam ile şifreli asansörün şifresini kaç sakat ve özürlünün bildiğini açıklamaktan ise sakındı.

caykur-sifreli-asansor-4.jpg

Sütlüoğlu, şifreli asansör hakkında yaptığı açıklamada, “Asansör yaptık. Bunu inkar etmiyoruz. Asansörü yaptık bütün katlara hizmet ediyor. Onların yazdığı gibi sadece başkanlık katına hizmet etmiyor. Hatta çatıya da çıkıyor. İleride çatıyı da biz sosyal amaçlı da düzenleyeceğimiz için asansörü çatıya da çıkardık. Ayrıca o asansör yine mevzuat gereği sakatlar için yapılması gereken bir asansördür. Bütün kamu kurumları özürlüler için böyle asansörler yapıyorlar ve yapmak zorundalar. Biz bir yasal zorunluluğu da yerine getirmiş olduk. Bunu farklı şeylere çevirerek, farklı yerlere taşımanın bir maksadı yok. Tamamen asılsız iddialar.” dedi.

NOT: Aşağıdaki ilk fotoğraf Çaykur Genel Müdürlüğü binası içerisinde bulunan 3 hizmet asansörüdür. Haberde yer alan diğer fotoğraflar ise bina dışından yapılan şifreli asansöre aitttir.

caykur-sifreli-asansor-6.jpg

caykur-sifreli-asansor-1.jpg

caykur-sifreli-asansor-3.jpg

caykur-sifreli-asansor.jpg