Sigarayı Bırakma Ve Getat Polikliniği Açıldı

Sigarayı Bırakma Ve Getat Polikliniği Açıldı
Kaynarca Şehit Gökhan Ayder İlçe Devlet Hastanesinde, 10 Ekim Pazartesi gününden itibaren Sigarayı Bırakma ve Geleneksel Tamamlayıcı Tıp (GETAT) polikliniği...

Kaynarca Şehit Gökhan Ayder İlçe Devlet Hastanesinde, 10 Ekim Pazartesi gününden itibaren Sigarayı Bırakma ve Geleneksel Tamamlayıcı Tıp (GETAT) polikliniği hizmet vermeye başlayacak.

Kaynarca Şehit Gökhan Ayder İlçe Devlet Hastanesinde Uzm. Dr. Zeynep Unus Yılmaz tarafından haftada bir gün Sigarayı Bırakma Polikliniği hizmeti verileceği belirtilirken, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Polikliniğinde Uzm. Dr. Kübra Makara Peşin tarafından ozon terapisi, akupunktur, kupa ve hacamat uygulamalarında hizmet verileceği kaydedildi. Ayrıca Uzm. Dr. Zeynep Unus Yılmaz tarafından da kupa ve hacamat polikliniği yapılacağı duyurulurken, Sigarayı Bırakma ve GETAT poliklinikleri için MHRS ve Alo 182 üzerinden randevu alınabilecek.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.