Şimal Outdoor'dan Şavşat'a Foto Safari

Şimal Outdoor'dan Şavşat'a Foto Safari
Rize'de faaliyet gösteren Şimal Outdoor Dağcılık ve Fotoğraf Derneği, Artvin'in Şavşat ilçesine sonbahar fotoğraf gezisi düzenledi.

Şimal Outdoor Dağcılık ve Fotoğraf Derneği tarafından Artvin'in Şavşat ilçesine foto safari düzenlendi. 

Gezi hakkında açıklamada bulunan derneğin Genel Sekreteri Pervin Keser, Karadeniz'in güzelliklerini tanıtmak amacıyla sonbaharda çeşitli renk tonlarının cümbüş oluşturduğu en güzel kareleri fotoğraflamak için etkinliği düzenlediklerini kaydederek, "Şavşat, sonbaharın tüm renkleri ile en güzel yaşandığı yerlerden biri. Dernek olarak tüm bu renk cümbüşünün yaşandığı, sarı, yeşil, turuncu ve kırmızının tüm tonlarına hakim Şavşat'ın köylerindeki doğal güzelliği kare kare fotoğraflamak ve Karadeniz'in tüm bu güzelliklerinin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla gezimizi düzenledik. Doğa burada bize adeta bir görsel bir şölen sundu. Biz de kare kare bu güzellikleri fotoğraflayarak buradaki çalışmalarımızı tamamladık." dedi.

Çayeli’nin tanıtımına sanat aracılığıyla katkıda bulunmak amacıyla yazın Çayeli Uluslararası Resim Çalıştayı'nı başarılı bir şekilde düzenlediklerini kaydeden Keser, derneğin bölge turizmine katkı sunacak çalışmaların içerisinde yer almaya devam edeceğini ve çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

simal-outdoordan-savsata-foto-safari-(8).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(1).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(2).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(3).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(4).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(5).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(6).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(7).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(9).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(10).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(11).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(12).jpgsimal-outdoordan-savsata-foto-safari-(13).jpg