Simav’da Uyuşturucu Operasyonu

Simav’da Uyuşturucu Operasyonu
Kütahya'nın Simav ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 92 adet uyuşturucu hap, 20 gram kenevir...

Kütahya'nın Simav ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 92 adet uyuşturucu hap, 20 gram kenevir tohumu ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince daha öncesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandığı değerlendirilen E.Q.(30) isimli şahsın yapılan üst aramasında, yeşil reçeteye tabi 8 adet hap ele geçirildi. Bunun üzerine harekete geçen ekiplerin şüpheli şahsın birlikte yaşadığı A.B.(30) isimli şahsın ikameti ile besihanesinde yaptıkları aramada, 84 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 20 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.