Şimdi Destek Zamanı!

Şimdi Destek Zamanı!
Çaykur Rizespor yarın sahasında Mersin İ.Y. ile oynayacağı maçı milat olarak görüyor.

Lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda içeride ve dışarıda puanlar kaybeden Yeşil-Mavili takımda nefesler tutuldu. Yarınki maç için geri sayımın başladığı Rizespor’da taraftardan destek istendi.

Çaykur Genel Müdürü olan Rizespor Başkan Yardımcısı Ekrem Yüce, teknik heyet ve futbolculara destek verilmesini istedi. “Son iki maçta kaybedilen puanlardan dolayı başarısız olduk diyemeyiz” diyen Yüce, “Futbolda içeride de dışarıda da puan kaybedebilirsin. Önemli olan kaybettiklerinin telafisini yapmaktır. Rizespor’da kaybettiği puanların telafisini yapacaktır” diye konuştu.

Önemi Çok Büyük
Rizespor taraftarından sabır ve destek beklediklerinin altını çizen Ekrem Yüce, “Ligde her takım puan kaybediyor. Bu futbolun doğasında var. Kaybedilen puanların arkasında bahane aramıyoruz. Rizespor gibi iyi imkanlara sahip olan bir takım hiçbir şeyi bahane etmez. Kaybedilen puanlar geri gelmeyeceğinden önümüze bakmak zorundayız. Bu yüzden Mersin İdman Yurdu ile sahamızda oynayacağımız maçın önemi çok büyük. Taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Tribünleri doldurup 90 dakika takımlarını desteklemelerini istiyorum. Oyuncularımızın şuanda sadece desteğe ihtiyacı var. Ben Rizespor’un Mersin maçını kazanarak yeniden çıkışa geçeceğine inanıyorum