Sivasspor prestij peşinde

Sivasspor prestij peşinde
Süper Lig'i geçtiğimiz sezon 2. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılma hakkı kazanan Sivasspor bu akşam prestij mücadelesine çıkıyor.

Süper Lig'i geçtiğimiz sezon 2. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılma hakkı kazanan Sivasspor, 3. ön eleme turunda ilk maçta deplasmanda 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olduğu Belçika ekibi RCS Anderlecht'i evinde ağırlıyor. Yiğido rövanş maçında prestij mücadelesi verecek...

Sivasspor ile RSC Anderlecht arasındaki Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının saati değişti ve daha önce açıklanan 21.45 yerine maç 21.00'de başlayacak.

Belçika'daki ilk maçta sergilediği futbol ve 5-0'lık yenilgiyle taraftarını ve Türk futbolseverleri hayal kırıklığına uğratan Sivasspor, yarın oynanacak rövanş maçında taraftarına galibiyet armağan etmeyi hedefliyor.

Maçın biletleri Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor gişesinde satılıyor. Gişede, kapalı A ve B tribünü biletleri 20, maraton tribünü biletleri 15, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satışa sunuluyor.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

Sivasspor: Petkoviç, Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin, M'Bamba, Musa, Onur, İbrahim, Erman, Ersen Martin

Anderlecht: Proto, Van Damme, Juhasz, Deaxschacht, Wasilewski, Boussoufa, Biglia, Polak, Chatelle, Suarez, Desuter

YİĞİDOLARIN TEK GALİBİYETİ OFK GRBALJ'A KARŞI
Türkiye'yi geçen yıl UEFA İntertoto Kupası'nda temsil eden, bu yıl ise 3. ön eleme turundan katıldığı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Sivasspor, Avrupa kupalarındaki ilk ve tek galibiyetini geçen yıl UEFA İntertoto Kupası'nda Karadağ'ın OFK Grbalj takımına karşı 1-0'lık skorla elde etmişti.

ANDERLECHT SİVAS'TA
4 Eylül Stadyumu'nda Sivasspor ile karşılaşacak RSC Anderlecht takımının kafilesi, uçakla Sivas Havaalanı'na geldi.

RSC Anderlecht'in teknik direktörü Ariel Jacops, “Sivasspor geçen hafta bizimle yapmış oldukları maçın ardından kendini çok iyi rehabilite etti, buna inanıyorum” dedi.

Futbolda kazanmanın da, kaybetmenin de olduğunu ifade eden Jacops, “Sonuçta biz buraya bir avantajla geldik, bunu belirtmek isterim. Tabi ligde takımlar iyi sonuçlar almış olabilir, iyi takımlar olabilirler ama bu şampiyonlar liginde biraz farklı” diye konuştu.

Jacops, “Tabi ki Sivasspor geçen hafta bizimle yapmış oldukları maçın ardından kendini çok iyi rehabilite etti, buna inanıyorum. Tabi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın almış olduğu güzel sonuçlar buna katkı sağladı” dedi.

Maçta geçen haftaki maçtan farklı bir kadro mu, yoksa aynı kadroyu mu sahaya süreceğinin sorulması üzerine Jacops, “Onu maçta göreceğiz” ifadesini kullandı.