Sivil araç askerlere çarptı: 1 şehit, 8 yaralı

Sivil araç askerlere çarptı: 1 şehit, 8 yaralı
Kazada ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 4'ü asker, 4'ü sivil olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Bozhöyük beldesinde kayarak yol kenarına savrulan araca yardıma giden jandarma ekiplerine yoldan geçen başka bir araç çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 4'ü asker, 4'ü sivil olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Bozhöyük beldesi Karamürsel mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kayarak yol kenarına savrulan bir araç, jandarmadan yardım istedi. Bunun üzerine bölgedeki bir karakolda görevli olan jandarma ekibi, olay yerine gelerek vatandaşlara yardım etmeye başladı. İddiaya göre, tam bu sırada yoldan geçen ve Adana ili plakasına kayıtlı olduğu öne sürülen bir araç, askerlere çarptı. Kazada Sertaç Özdemir (21) isimli asker şehit oldu, Gökhan Tokalı (21), Harun Kahriman (21),

Mehmet Altuntaş (21) ve ismi öğrenilemeyen bir asker yaralandı. Yine aynı kazada, Mehmet Karslı, Rasim Karslı, Onur Aşık ve Mehmet Dönmez isimli vatandaşlar da yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikesi olduğu kaydedilen askerlerden birinin Kahramanmaraş'a sevk edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.