"Siz bu kafayla daha çok tencere çalarsınız"

"Siz bu kafayla daha çok tencere çalarsınız"
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Başbakanımıza ve polisimize sövenler, medeni midir Demokrat mıdır İlerici midir Çapulcu mudur yoksa alçak mıdır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından son günlerde yaşanan olaylara ilişkin değerlendirmede bulundu. Türkiye’nin, sanal medyadaki iftiralarla gaza gelip yola çıkanlarla kurulamayacağına dikkat çeken Bozdağ, şöyle konuştu: “Ankaralılar sevgi seli oluşturmuşlar. Liderlerini ve Başbakanlarını karşılamak ve sevgiyle bağırlarına basmak için bekliyorlar. Teşekkürler. Başbakanımıza ve polisimize sövenler medeni midir demokrat mıdır İlerici midir Çapulcu mudur Yoksa alçak mıdır? Sahi sizce hangisidir? Siz bu kafayla daha çok gezersiniz, daha çok tencere tava çalarsınız. Biz ise milletimize gece gündüz demeden hizmetimizi sürdüreceğiz”

BU KADRO, SADECE ALLAH'IN VE MİLLETİN HUZURUNDA EĞİLİR

Bozdağ, aziz milletimizden iktidar yetkisi alamayıp, iktidar rüyası darbelere, darbecilere ve karanlık oyunlara bağlamış olanların bunu anlayamayacağını söyledi.

“Tayyip Erdoğan'ın gücünün kaynağı aziz milletimizin gönülden duası, desteğidir" diyen Bozdağ, "Milletimiz ve millet iradesinin yansıdığı sandıklar şahittir. Herkes her şeyin farkında. Alemi kör herkesi sersem sananlar fena yanılıyorlar. Herkesten daha net milletimiz olanı biteni biliyor ve görüyor.Bazı televizyon, gazete ve internet medyası haber veriyoruz görüntüsü altında insanımızı tahrik etmeye ve gaz vermeye devam ediyor. 11 yıllık geçmişimiz, hiçbir tuzak ve hiç bir karanlık hesabın netice alamadığının şahididir" ifadelerini kullandı.

Tuzaklar ve hesapların hep boşa çıkarıldığını anlatan Bozdağ, sözlerini şöyle tamamladı: "Dost düşman herkes bunu iyi bellemelidir. Bu kadro, sadece Allah'ın ve milletin huzurunda eğilir. Derdi millet olmayanların, karanlık hesaplar ve tuzaklar kuranların önünde eğilmez. İşte Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki kadro, dünyayı ve ülkemizi iyi tanıyan, sadece Allah'ın ve milletin rızasıyla hizmet eden bir kadrodur. Büyük Türkiye, gerçek bilgiyle donanmış, dünyayı, ülkemizi iyi tanıyan, milletin ve Allah'ın rızasını tek amaç edinmiş kadrolarla kurulur.”