"Sizler Birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız"

"Sizler Birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız"
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, "Arife tarif gerekmez" atasözü misali belde, mahalle ve köy teşkilatlarını onurlandırıcı bir konuşma yaptı. İşte genç başkan Alim'in o konuşması:

Ak Parti Rize Merkez İlçe Ekim ayı danışma meclisi toplantısı İsmail Kahraman Kültür Merkezi salonunda yapıldı. AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim toplantıda yaptığı konuşmada, belde, mahalle ve köy teşkilatlarını onurlandırarak "Bizimle bu yolda yürüyen belde, mahalle ve köy teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Fedakârca işlerinden güçlerinden vazgeçtiler, bizimle beraber faaliyetlere katıldılar. Sizler kendi mahalle ve köylerinizde birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız." diye konuştu.

Toplantıya Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetimi, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, ve partililer katıldı.

ak-parti-rize-merkez-ilce-ekim-ayi-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-1.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim “Yaptığımız bu toplantılar aramızdaki güçlü bağların pekişmesine, teşkilatın her kademesinde görev yapan aile bireylerimizin aralarındaki sinerjinin sürekli taze tutulmasına sebebiyet verir. AK Parti ailesinin getirisi budur. Bizler Merkez ilçe teşkilatı olarak bu çerçevede siyaset yapacağız. Bizimle bu yolda yürüyen belde, mahalle ve köy teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Fedakârca işlerinden güçlerinden vazgeçtiler, bizimle beraber faaliyetlere katıldılar. Sizler kendi mahalle ve köylerinizde birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız. Teşkilatımızın tüm kademesindeki mensuplarımıza ayrı ayrı şükranlarımı ve saygılarımı sunarım. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe Rabbim inşallah bizi bu davada muzaffer kılacaktır”  şeklinde konuştu.

ak-parti-rize-merkez-ilce-ekim-ayi-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-2.jpg

Toplantıda konuşma yapan Merkez İlçe Koordinatörü Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Saadettin Türüt, ”Bizler Ak Parti Teşkilat mensupları olarak, her ilde, her ilçede, her beldede, bütün köy ve mahalle teşkilatlarımız dahil olmak üzere bu teşkilat çatısı altında edindiğimiz disiplinimizi, iyi niyetimizi ve en önemlisi hizmet heyecanımızı koruyarak, gayretle çalışmaya, benim değil, bizim demeye, bu ülkeye ve üzerinde yaşayan insanlara iyi hizmet getirmeye, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam etmenin mütevazi gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Toplantıda Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı belediyenin yaptığı hizmetler hakkında bir sunum yaptı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise AK Parti’nin klasik parti anlayışının dışında bir parti olduğunu belirterek“AK Parti sadece kendisini Türkiye ile sınırlayan değil, tüm dünya mazlumlarının sinerji merkezi olan büyük bir dava partisidir. Bu kutlu davada ülkemize hizmet anlayışı ile ilerlemeye devam edeceğiz. Burada gerçekleşen bu toplantının ülkemize, partimize ve şehrimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Toplantının müzakereler kısmında İl başkanı Hikmet Ayar, İlçe Başkanı İshak Alim ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı kendilerine yöneltilen soruları cevapladılar. Yaklaşık üç saat süren toplantı teşkilat üyelerinin dilek ve temennileri ile son buldu.

ak-parti-rize-merkez-ilce-ekim-ayi-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-3.jpg