Skolyoz Hastası Kızının Tedavisi İçin Yardım Bekliyor

Skolyoz Hastası Kızının Tedavisi İçin Yardım Bekliyor
Rize’de yaşayan doğuştan skolyoz hastası 15 yaşındaki Hümeyra Çepni’nin annesi, kızının ameliyatı için gerekli parayı bulup sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.

Rize’nin Çayeli ilçesi Eskipazar Mahallesinde yaşayan doğuştan skolyoz (omurga eğriliği) hastası 15 yaşındaki Hümeyra Çepni’nin annesi Emine Çepni, kızının ameliyatı için gerekli parayı bulup sağlığına kavuşmasını istiyor.

Anne Çepni, iki çocuğu bulunduğunu ve Hümeyra’nın kurtulması için 45 bin liraya ihtiyaç olduğunu, bunun için yardımseverlerden ve yetkililerden yardım istediğini söyledi.

Eşinden ayrı yaşadığını ve çocuğunun bakımını yapmak zorunda kaldığından kendisinin de herhangi bir işte çalışmasının mümkün olmadığını ifade eden Çepni, kirada oturduklarını belirterek Hümeyra’nın engelli maaşı ve hayırsever vatandaşların yardımlarıyla geçimlerini sürdürdüklerini kaydederek, Hümeyra’nın Trabzon’da yapılan ilk ameliyatının da yine aynı şekilde karşılandığını ifade etti.

Çepni, engelli maaşı dışında hiçbir gelir kaynağı bulunmadığını kaydederek, kızı Hümeyra’nın sağlıklı yaşam sürdürebilmesi ve bu ameliyatın yapılması için hayırseverlerden ve devlet büyüklerinden yardım beklediklerini kaydetti.

İRTİBAT TELEFON: 0533 402 01 53

İBAN NO: YASEMİN SALİ ADINA YAPI KREDİ RİZE ŞUBESİ (137) TR75 0006 7010 0000 0054 3947 96

humeyra-cepni-rize.jpg