Skoru Tuttur Altın’ı Kazan

Skoru Tuttur Altın’ı Kazan
Ç.Rizespor, Süper Lige koşuyor, Yeşil Mavili taraftarlar olay53 ile kazanıyor. İşte size altın kazanma fırsatı…

PTT 1.Ligin son 3 haftasına girilirken ve Ç.Rizespor Süper Lige yükselmeye doğru koşarken olay53 okuyucuları da son 3 haftada 3 ayrı sponsordan 3 ayrı hediye kazanacak. İlk hediye bu hafta Toprak Kuyumculuk’tan çeyrek altın hediyesi olacak.

Toprak Kuyumculuk ve olay53 işbirliğinde gerçekleşecek yeni yarışmada Ç.Rizespor – Ankaragücü arasında hafta sonu oynanacak karşılaşmanın skorunu doğru bilen bir okuyucumuz çeyrek altın kazanacak.

28 Nisan 2013 Pazar günü saat: 14.00'te Ç.Rizespor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan PTT 1. Lig 32. Hafta mücadelesinin skorunu doğru tahmin edecek bir okuyucumuz Rize Merkez’de faaliyet gösteren Toprak Kuyumculuk’tan bir adet çeyrek altın kazanacak.

İşte size Toprak Kuyumculuk’tan çeyrek altın kazandıracak yarışmanın şartları:

1- Skor tahminleri sadece bu habere yorum olarak yapılacak. olay53’te yer alan diğer haberlere yapılacak skor tahminleri (yorumlar) geçersiz sayılacak.

2- Yorumlar kesinlikle ad ve soyadla yapılacak. Bir kişi bir kez tahminde bulunabilecek. Ad ve soyadla yapılmayan yorumlar geçerli sayılmayacak.

3- Aynı IP numarasından tek bir tahminde bulunabilecek. Aynı IP numarasından aynı ad soyad ile veya farklı ad ve soyadla yorum (skor tahmini) yapılır ise skor tahmini doğru olsa dahi o IP numarasından yapılan tüm tahminler geçersiz sayılacak.

4- Eğer karşılaşmanın skorunu birden fazla doğru bilen olursa doğru tahminde bulunanlar Toprak Kuyumculuk’ta yapılacak kuraya tabi tutulacak ve kura sonucu çeyrek altın kazanan kişi belli olacak.

5- Yarışma 28 Nisan 2013 Pazar günü saat:13.55’te sona erecek. (Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmanın tarih ve saatinde değişikliğe giderse olay53’te yarışmanın sona erme tarih ve saatini değişme hakkını kullanacaktır.)

toprak-kuyumculuk.20130423213735.jpg