Slaven Bilic: Rize Savaştı Biz Kaybetmeyi Hak Etmedik

Slaven Bilic: Rize Savaştı Biz Kaybetmeyi Hak Etmedik
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 1-0 Rizespor'un üstünlüğüyle sona eren Ziraat Türkiye Kupası maçını değerlendirdi.

Karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Rizespor'un savaştığını, kendilerinin ise rakip kalede kalite eksikliği yaşadıklarıı ifade ederek, kaybetmeyi hak etmediklerini açıkladı.

Bilic maç sonu şunları kaydetti: “Hakeme kibarca bazı sorular sordum. Müthiş oynamadık ama kötü de değildik. Kaybetmeyi hak etmedik. Rakip savaştı. Biz rakip kalede kalite eksikliği yaşadık. Kaybetmemek için yeterli işleri yaptık. Rakibe pozisyon vermedik. LuaLua açıkça kendini yere attı. O penaltıysa bizim pozisyonumuz da penaltı. Hakem yüksek standartta maç yönetmeye alışık değil. Süper Lig seviyesinde olmadığı için Sarıyer’in stadında oynayamıyoruz ama hakem Süper Lig seviyesinde değil. Bunun bedelini biz ödedik.”

Hırvat teknik adam, "Maç kaybetmeyi sevmiyorum. Hazırlık maçı olsa bile sevmiyorum. Rizespor savaştı ve işini iyi yaptı. Rize’yi tebrik ediyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kötü oynamadık ama kaybettik, hak ettik. Kısır bir maç oldu. Az sayıda pozisyon vardı maçta. O da bizim tarafımıza ait pozisyonlardı. Rakibin penaltı haricinde 1 pozisyonu var. Direklerden dönen pozisyonumuz ve bir de penaltı pozisyonumuz var. Ceza sahası içerisindeki kalitemiz eksikti bu akşam. Sakatlıklarda baz alınırsa ve bu akşam ki kadroyla ortaya koyduğumuz oyundan mutsuz değilim” açıklamasını yaptı.