Smart Holding Çayelispor Doğubayazıt'ı Geçti Liderliği Geri Aldı!

Smart Holding Çayelispor Doğubayazıt'ı Geçti Liderliği Geri Aldı!
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ikinci devrenin ilk maçında Smart Holding Çayelispor, sahasında lider Doğubayazıt FK'yı 2-1 mağlup ederek zirve koltuğunu geri aldı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 14. Haftasında 28 puan ve averajla ilk 2 sırayı paylaşan Doğubayazıt FK ile Smart Holding Çayelispor, Rize’de karşılaştı.

Çayeli İlçe Stadı’nda oynanan ve Çayelispor’un penaltı golüyle 1-0 öne geçtiği maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında yeniden öne geçen Çayelispor, üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürerek karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Çayelispor'un gollerini 29. dakikada penaltıdan Halil İbrahim Cenik ve 65. dakikada Nevres Demir kaydetti.

Bu galibiyetle Smart Holding Çayelispor puanını 31'e yükselterek liderliğe yükseldi. Doğubayazıt FK ise 28 puanda kaldı ve 2. sıraya geriledi.

Çayelispor, 15. Haftada Gümüşhane deplasmanında Kelkit Gücü Spor ile karşılaşacak. Gruğta oynadığı tüm maçları kaybeden Kelkit Gücü ligin son sırasında yer alıyor.

Doğubayazıt FK ise Serhat Ardahanspor’u konuk edecek.

15. Haftadaki tüm maçlar 11 Şubat Pazar günü saat: 13.00'da oynanacak.

smart-holding-cayelispor.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum