Smart Holding Çayelispor ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor

Smart Holding Çayelispor ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden ve ilk yarıyı averajla 2. sırada tamamlayan Smart Holding Çayelispor, ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor.

İkinci yarı hazırlıklarına 15 Ocak’ta kendi tesislerinde kampa girerek başlayan Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Smart Holding Çayelispor, sezon sonu mutlu sona ulaşarak TFF 3. Lig’e yükseleceğine inanıyor. Bu amaçla başladığı sezonda ilk devreyi lider Doğubayazıt Futbol SK ile aynı puan ve averajla 2. sırada tamamlayan Smart Holding Çayelispor, ikinci yarının ilk maçında 4 Şubat’ta sahasında lider Doğubayazıt’ı konuk edecek.

Devre arası kampında ikinci yarı hazırlıklarına 15 Ocak'ta kendi tesislerinde kampa girerek başlayan Çayelispor’da takımın çalışmasından gayet memnun olan Teknik Direktör Şevki Tonyalı, yaptığı açıklamada, "Devre arası bizim için zamanlama olarak iyi oldu diyebiliriz. Oğuzhan Malcı transferi ile takımımız güçlenirken, ilk yarı sakatlıklarından dolayı fazla yararlanamadığımız Cemal Doğu ve İlyas Sarı'nın tamamen iyileşmelerini de yeni transfer olarak görüyorum. Onlarla beraber 3 transfer yaptık diyebiliriz. Her zaman belirttiğim gibi çok kaliteli ve yetenekli bir kadrom var ve transfer yapmak için transfer yapmayacağız." dedi.

Tonyalı, "İlk yarıya göre ikinci yarı fikstür avantajı bizde görünüyor. Rakiplerimiz ile evimizde oynayacağız. Bu avantajımızı kullanıp şehrin 30 yıllık 3. Lig özlemini bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Şubat ayında oynayacağımız maçlar ligin ilerisi için belirleyici olacak. Şubat ayını kayıpsız geçip ilerisi için önümüzü daha net olarak görmek istiyoruz. Devre arasında 2 veya 3 hazırlık maçı da yapmayı düşünüyoruz. İkinci yarıya en hazır halde girip 4 Şubat'ta ki Doğubayazıt FK maçını kazanarak ikinci yarıya moralli girmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Doğubayazıt maçını kazanmak istiyoruz

Çayelispor'un ikinci yarının ilk maçında 4 Şubat Pazar günü saat: 13.00'da sahasında lider Doğubayazıt FK ile karşılaşacağını hatırlatan Tonyalı, "Averajla liderlik koltuğunda oturan rakibimizi ilk maçta mağlup ederek ikinci yarıya iddialı bir giriş yapmak ve puan farkıyla liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Bunun için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz ve takımımız buna hazır." diye konuştu.

sevki-tonyali-smart-holding-cayelispor-teknik-direktoru-2.jpg

sevki-tonyali-smart-holding-cayelispor-teknik-direktoru-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum