Smart Holding Çayelispor, Zirve Mücadelesinde Doğubayazıt FK'yı Konuk Ediyor

Smart Holding Çayelispor, Zirve Mücadelesinde Doğubayazıt FK'yı Konuk Ediyor
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ikinci devrenin ilk maçı zirve mücadelesine sahne olacak. Averajla 2. sırada bulunan Smart Holding Çayelispor, sahasında lider Doğubayazıt FK'yı konuk edecek.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ikinci devrenin ilk maçında Smart Holding Çayelispor, averajla önünde bulunan lider Doğubayazıt FK'yı bugün konuk edecek. Ligin ilk yarısını averajla ilk 2 sırada tamamlayan Smart Holding Çayelispor ve Doğubayazıt FK, zirve için kozlarını paylaşacak. Saat 13.00'te Çayeli ilçe Stadı'nda oynanacak karşılaşma zirve mücadelesi açısından büyük önem taşıyor.

Ligin ilk yarısını averajla 2. sırada tamamlayan Çayelispor, sahasında ve seyircisi önünde Doğubayazıt FK'yı yenerek zirveye oturmak istiyor. Ligin son maçında Arhavi 08 SK'yi 6-1 mağlup eden Çayelispor'un morali yüksek.

Lider Doğubayazıt FK ise Rize'de liderliğini korumak için mücadele edecek. Ligin son maçında erteleme maçında deplasmanda Palandöken Belediyespor'u 4-0 mağlup eden Doğubayazıt FK, bu galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligin ilk yarısında Ağrı'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanmıştı.

Rize Özel İdarespor, Kümede Kalma Mücadelesine Devam Ediyor

Aynı grupta yer alan Rize Özel İdarespor ise bugün deplasmanda Kars 36 Spor ile karşılaşacak. Saat 13.00'da başlayacak olan maçta Rize Özel İdarespor, deplasmanda kazanarak kümede kalma mücadelesini sürdürmek istiyor.

Rize'de oynanan karşılaşmayı konuk ekip 1-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.