Sneijder'dan Transfer Yorumu

Sneijder'dan Transfer Yorumu
Hollandalı yıldız oyuncu Sneijder, transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Dün akşam oynanan Inter-Pescara maçında kadroda olmayan Wesley Sneijder maçı tribünden izledi.

Giuseppe Meazza Stadına özel aracıyla gelen Hollandalı oyuncu kendisini bekleyen kameraları görünce hızla uzaklaştı. Daha sonra İtalyan Sky Sport kanalına açıklama yaptığı öğrenilen Sneijder "Benim için alınması zor bir karar. Pazartesine kadar illa bir karar vereceğim diye bir durum yok, transfer döneminin bitmesine 2 hafta var. Neler olacağını göreceğiz" dedi.

"SNEIJDER KARAR VERMEKTE TAMAMEN ÖZGÜR"

Inter Başkanı Massimo Moratti ise yaptığı açıklamada "Sneijder karar vermekte tamamen özgür. Burda kalmayı da seçebilir gitmeyi de" derken, Hollandlı oyuncunun transfer konusunun uzaması ile ilgili soruya ise "Ben de kendime bu iş ne zaman sonlanacak diye soruyorum, bilmiyorum" şeklinde konuştu.

SNEIJDER'İN FORMALARINDA İNDİRİM

Inter taraftarları ise Sneijder hakkında bölünmüş durumda. Bazı taraftarlar gitmeli derken bazı taraftarlar ise 'O bir şampiyon. Burda kalmalı" şeklinde görüş bildirdi. Stad çevresinde ise Sneijder formaları indirimli satılıyor. 25 euroya satılan formalar arasında Sneijder'in giydiği 10 numaralı Inter forması indirimde 10 euroya satılıyor.

SNEIJDER'İN KARISI KONUŞMUŞ

Wesley Sneijder'in ardından oyuncun eşi Yolanthe Cabau da twitter'dan kocası hakkında konuştu.

Kendisine sorulan transfer sorularına mikroblog sitesi twitter'dan cevap veren ünlü oyuncu 'Kocamın durumu hakkında bir çok soru aldım. Ama ne olacak bilmiyorum. Gelişmeleri sadece Tanrı bilir. Zaman gösterecek. İnanılmaz tatlı mesajlarınız için teşekkkür ediyorum' diyerek durumu belirsizliğini koruyan Sneijder hakkında en son bilgiyi aktardı.