Soğuk Lipoliz ile Bölgesel Zayıflama

Soğuk Lipoliz ile Bölgesel Zayıflama
Soğuk lipoliz ile zayıflama yöntemi, ameliyatsız bir yöntem olmasıyla liposuction gibi klasik uygulamalardan ayrılan bir bölgesel yağ yakımı yöntemidir.

Soğuk lipoliz ile zayıflama yöntemi, ameliyatsız bir yöntem olmasıyla liposuction gibi klasik uygulamalardan ayrılan bir bölgesel yağ yakımı  yöntemidir. Uygulama kısaca bölgesel yağlanma problemi yaşanılan bölgede Soğuk Lipoliz cihazı kullanılarak yağ hücrelerinin kristalize edilmesi şeklinde gerçekleştirilmektedir. Bu sayede yağların bağışıklık sistemi tarafından temizlenmesi sağlanarak bölgesel yağ yakımı gerçekleştirilmektedir. Uygulamanın bölgede uyarıcı etki yapması, onarıcı hücrelerin de harekete geçmesini sağlamaktadır. Bu sayede yalnızca bölgesel yağlardan kurtulmak değil, selülit probleminin azalması ve sıkılaşma gerçekleşmesi gibi avantajlar da elde edilebilmektedir.

Uygulamanın ameliyatsız bir yöntem olması, sarkmanın aksine sıkılaşma sağlaması gibi avantajları, son dönemlerde ameliyatsız yöntemlerden daha sık tercih edilerek popüler hale gelmesinin en önemli sebepleri arasındadır. Başarılı bir Soğuk Lipoliz uygulaması, diyet programları veya egzersiz gibi zayıflama yöntemleriyle elde edemediğiniz sonuçları, birkaç hafta gibi kısa bir süre içerisinde zahmetsizce elde edebilmenizi sağlamaktadır

000-018.jpg

Soğuk Lipoliz ile Bölgesel Zayıflama Sağlanan Bölgeler

Pro Shock Ice uygulaması yapılabilen bölgeler, uygulamanın sizin için doğru bir tercih olup olmadığına karar verebilmeniz için en önemli noktadır. Uygulamanın kullanım alanları, yağlanma probleminin en sık görüldüğü vücudun alt ve orta kısımlarına yoğunlaşmış durumdadır. Bununla birlikte yağlanmaya yatkın olan hemen her bölgede uygulanabildiğini söylemek gerekmektedir. Genel bir çerçeve çizmek açısından Soğuk Lipoliz  uygulamasını tercih edebileceğiniz bölgesel yağlanma noktaları şu şekilde sıralanabilmektedir:

  • Kalça ve basen bölgesi
  • Bacak ve kol içleri
  • Bel bölgesi
  • Karın bölgesi
  • Sırt bölgesi
  • Kollar ve bacaklar

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Gerçekleştirilir?

Soğuk lipoliz uygulaması, ameliyatsız bir uygulamadır. Bu nokta, uygulamanın hastalar için son derece konforlu bir uygulama olduğunun söylenebilmesini sağlamaktadır. Soğuk Lipoliz uygulama süreci ise kısaca şu şekilde işlemektedir:

  • Uygulamaya ilişkin en önemli detay, ameliyatsız bir yöntem olması sebebiyle anestezi uygulamasına gerek olmamasıdır. Bu nedenle tedavinin gerçekleştirilmesi için planlanan gün geldiğinde gerekli hijyen koşulları sağlanarak doğrudan operasyon başlatılmaktadır.
  • Uygulamanın gerçekleştirileceği bölgeye göre cihazda kullanılması gereken başlık değiştirilmektedir. Bu nedenle öncelikle bölgeye uygun başlık belirlemesi yapılmaktadır.
  • Ardından uygulama başlatılarak belirlenen bölgeye soğuk etkisi uygulanmaktadır.

0012-003.jpg

Yağların kristalize olması için yapılan soğuk uygulama, bölgede kısa süreli kızarıklık oluşmasına neden olabilmektedir. Oldukça kısa süreli olan uygulama yaklaşık olarak 45 dakika sürmektedir. Ancak bölgesel yağlanma probleminin geniş bir bölgede görüldüğü kişilerde 2 saate yakın bir süre gerekebilmektedir. Uygulamaya ilişkin bilinmesi gereken bir diğer önemli detay ise seans sayısıdır. Kişiden kişiye değişebilmekle birlikte yaklaşık olarak 2 seans problemli bölgedeki yağların giderilmesi için yeterli olmaktadır.

Soğuk Lipoliz Uygulaması Etkileri Ne Zaman Görülür?

Soğuk lipoliz uygulamasının etkilerinin görülme zamanı, periyodik olarak ilerlemektedir. Uygulamanın ilk sonuçlarını alabilmeniz için 15 gün gibi kısa bir süre yeterli olmaktadır. Bununla birlikte bağışıklık sisteminizin yağları temizleyebilmesi için belirgin bir süre geçmesi gerekecektir. İlk 1 ayın sonunda hasta istediği incelmeyi görmeye başlayacaktır. İkinci aydan itibaren ise sıkılaşmanın başlayacağı kabul edilmektedir. Bu açıdan uygulamanın ameliyatla yağ alımına gerek kalmadan çok kısa bir sürede sonuç verdiği söylenebilmektedir.

Soğuk Lipoliz Uygulaması Fiyatları

Pro Shock Ice uygulaması fiyatları konusunda net bir belirleme yapmak oldukça yanıltıcı olacaktır. Uygulamanın fiyatlarında değişikliğe neden olabilecek birçok farklı parametre bulunmaktadır. Bu nedenle fiyat belirlemesi ön muayene sonunda yapılmaktadır. Fiyatları değiştiren temel parametreler ise şu şekilde sıralanabilmektedir:

· Soğuk Lipoliz uygulaması yapılacak bölgenin genişliği

· Tedavinin gerçekleştirileceği merkezin teknik donanımı

· Tedaviyi gerçekleştirecek teknik ekibin uzmanlık seviyesi

Kaynak: https://www.gonulatessacan.com/soguk-lipoliz