Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinde Sona Gelindi

Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinde Sona Gelindi
Rize Belediyesi tarafından Taşlıdere Mahallesinde yapılan Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinde sona gelindi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde başkan yardımcılarıyla birlikte Taşlıdere Mahallesinde yapımı devam eden Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Proje alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Kasap, bakım evi ve rehabilitasyon merkezinin tamamlanmasıyla sokak hayvanlarının rehabilitasyon sorununa önemli ölçüde çözüm bulunacağını belirterek, projenin çevre ihata duvarı çalışmalarının da bitirildiğini ve projenin büyük bir kısmının tamamlandığını kaydetti.

sokak-hayvanlari-gecici-bakim-evi-ve-rehabilitasyon-merkezinde-sona-gelindi-(2).jpgsokak-hayvanlari-gecici-bakim-evi-ve-rehabilitasyon-merkezinde-sona-gelindi-(8).jpgsokak-hayvanlari-gecici-bakim-evi-ve-rehabilitasyon-merkezinde-sona-gelindi-(6).jpgsokak-hayvanlari-gecici-bakim-evi-ve-rehabilitasyon-merkezinde-sona-gelindi-(4).jpgsokak-hayvanlari-gecici-bakim-evi-ve-rehabilitasyon-merkezinde-sona-gelindi-(3).jpgsokak-hayvanlari-gecici-bakim-evi-ve-rehabilitasyon-merkezinde-sona-gelindi-(5).jpg