Sokak Köpeği Otomobilin Çarptığı Vatandaşın Başından Ayrılmadı

Sokak Köpeği Otomobilin Çarptığı Vatandaşın Başından Ayrılmadı
Başkent'te engelli bir vatandaşa otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı vatandaşın yanına gelen sokak köpeğinin sağlık ekipleri gelene kadar oradan...

Başkent'te engelli bir vatandaşa otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı vatandaşın yanına gelen sokak köpeğinin sağlık ekipleri gelene kadar oradan ayrılmaması dikkat çekti.

Kaza, Sincan ilçesi Ankara Caddesi kavşağında meydana geldi. Engelli aracıyla karşıdan karşıya geçmeye çalışan Celil Umutlu'ya otomobil çarptı. Aldığı darbe ile yere düşen Umutlu'nun yanına gelen bir sokak köpeği ise dikkat çekti. Sağlık çalışanları gelene kadar Umutlu'nun başından ayrılmayan köpek, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Kazazede Umutlu, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.