Sokak Ortasında Silahlı Kavga: 12 Yaralı

Sokak Ortasında Silahlı Kavga: 12 Yaralı
Çorum'da sokak ortasında iki grup arasındaki çıkan ve karşılıklı silahların çekildiği kavgada aralarında sokaktan geçen vatandaşlar ve 2 çocuğun bulunduğu 12 kişi yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Şenyurt 4. Sokak'taki bir apartman önünde meydana geldi. İddialara göre, V. T. (20) ve U. K. (21) ile S. Ç. (22) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraftar bir birlerine rastgele ateş açtı. Daha sonra apartmanın 4. katındaki evinin balkonuna çıkan V. T. yanındaki U. K, aşağıda bulunan S. Ç'ye ateş etmeye devam etti.

Açılan ateş sonucu S. Ç. ile sokaktan geçen Hasan U. (44), Satı S. (53), Zülfiye G. (38), Şehri A. (56), Seval G. (57), E. G. (6), Şehriban S. (52), Nevin T. (51), Y. Ü. (14), Rukiye S. (26) ve Gülüruf S. (47) yaralandı. Sokakta park halindeki bazı araçlar da zarar gördü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayı öğrenip hastaneye akın eden yaralıların yakınları, acil servis önünde yoğunluk oluşturdu.

Olayın şüphelileri Velican T. ile arkadaşı Uğurcan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Sokak Ortasında Silahlı Kavga: 12 Yaralı

Sokak Ortasında Silahlı Kavga: 12 Yaralı

Sokak Ortasında Silahlı Kavga: 12 Yaralı

corumda-silahli-catisma-12-yarali-(1).jpgcorumda-silahli-catisma-12-yarali-(2).jpgcorumda-silahli-catisma-12-yarali-(3).jpgcorumda-silahli-catisma-12-yarali-(4).jpg