SOLOTÜRK'ün 'Rize-Artvin Uluslararası Havalimanı' Açılışında Nefes Kesen Gösterinin Kokpit Görüntüsü

SOLOTÜRK'ün 'Rize-Artvin Uluslararası Havalimanı' Açılışında Nefes Kesen Gösterinin Kokpit Görüntüsü
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK'ün, Rize-Artvin Uluslararası Havalimanı'nda yaptığı gösteri uçuşu nefes kesti. Milli Savunma Bakanlığı o anlara ait kokpit görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Rize-Artvin Uluslararası Havalimanı'nın açılış töreninde SOLOTÜRK ekibinin nefes kesen kokpit görüntülerini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Rize-Artvin Uluslararası Havalimanı'nın açılış töreni öncesinde SOLOTÜRK ekibi tarafından bir gösteri gerçekleştirildi. 

Bakanlık o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, 'Rize-Artvin Havaalanının Açılış Töreni'nde nefes kesen bir gösteri uçuşu gerçekleştiren SOLOTÜRK ekibimizin kokpitinden o anlar...' notunu düştü.

SOLOTÜRK'ün yaklaşık 20 dakika süren gösteri uçuşu yoğun ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum