Son 5 Dakika Çaykur Rizespor’un Kabusu Oldu!

Son 5 Dakika Çaykur Rizespor’un Kabusu Oldu!
7 haftası geride kalan TFF 1. Ligde Çaykur Rizespor, 3 karşılaşmada son 5 dakikada kalesinde 6 gol gördü.

Çaykur Rizespor’un kalesi ve defansı rakipler için yol geçen hanına döndü. Ligin en çok gol yiyen ekipleri arasında yer alan Yeşil Mavililer, 3 karşılaşmada ise son 5 dakikada kalesinde 6 gol görerek, filelerinden 6 kez meşin yuvarlağı santraya taşımak zorunda kaldı.

Ligde 16 golle Altınordu ile en fazla gol atan ekip olan Karadeniz ekibi, kalesinde gördüğü 13 golle de Gaziantepspor, Denizlispor ve Eskişehirspor’un ardından kalesinde en çok gol gören takımlardan oldu. Atmacalar geride kalan 7 haftada sadece BB Erzurumspor karşılaşmasında rakibine gol sevinci yaşatmazken, oynadığı diğer 6 maçın tamamında da meşin yuvarlağı filelerinden çıkarmak zorunda kaldı.

Yeşil Mavililer’in defansı ve kalesi bu periyodda Altınordu, Ankaragücü ve Elazığspor karşılaşmalarının son 5 dakikasında adeta yol geçen hanına döndü. Bu 3 karşılaşmanın son 5 dakikalarında rakiplerinden 2'şer olmak üzere kalesinde 6 gol gören Atmacalar, ligde oynadığı karşılaşmaların son 5 dakikasında ise Adana Demirspor, Erzurumspor ve Balıkesirspor’a 1’er gol atma başarısı gösterdi.

İlk 7 haftada 8 puan kaybı yaşayan ve 8. haftada Karadeniz derbisinde Samsunspor'u konuk edecek olan Atmacalar, 13 puanla ligde 5. sırada yer alıyor.