Son nefesinde katilinin adını söyledi

Son nefesinde katilinin adını söyledi
Tabancayla vurulan genç hastanede son nefesinde katilinin adını söyledi

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde, tabancayla vurulan ve tedavi için götürüldüğü hastanede kurtarılamayan 17 yaşındaki Bilal Cengiz, son nefesinde kendisini vuran kişinin adını söyledi.

Ölen genç toprağa verilirken, ‘Beni vurdu’ dediği ve akli dengesinin bozuk olduğu öğrenilen 23 yaşındaki Bilal Benzer’in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, geçen cumartesi günü geç saatlerde Suruç’un Dağören Köyü’nde meydana geldi. Göğsünden tabancayla vurulan Bilal Cengiz, ağır yaralı olarak tedavi için Birecik Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Burada güvenlik güçlerine, ‘Beni Bilal Benzer vurdu’ diyen Cengiz, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cengiz’in cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınıp defnedildi.

Güvenlik güçleri Cengiz'in son nefesinde adını verdiği şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Yaşamını yitiren Bilal Cengiz ile aynı köyde yaşayan şüpheli Bilal Benzer’in akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilirken, yapılan aramalara rağmen kendisine ulaşılamadı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.