Spor Bakanından Ardeşen GSK'ya Övgü Dolu Sözler

Spor Bakanından Ardeşen GSK'ya Övgü Dolu Sözler
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gerek ligde gerek Avrupa'da elde ettiği başarılarla Bayanlar Hentbolda Rize'nin yüz akı olan Ardeşen GSK'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Kılıç, Ardeşen GSK'nın bir taşra ve Anadolu takımı olarak elde ettiği başarılarla yaşatılması gereken bir kulüp olduğunu belirterek, "Ardeşen GSK’nın Rize’yi, Karadeniz’i, taşrayı ve ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tam. Taşra’dan bir Anadolu takımının, ülke genelinde ve Avrupa’da elde etmiş olduğu başarılar bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Yaşatılması ve sürdürülebilirliğinin korunması gereken önemli bir kulüp olarak benimsiyoruz." dedi.

THF Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Yaşaroğlu ile Faruk Taşkın, Kulüp Basın Danışmanı Ömer Faruk Zenginal, Gençlik ve Spor Bakanı Akif  Çağatay Kılıç’a makamında ziyarette bulundu.  Ziyarette ayrıca, Rizeli Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı da eşlik etti.

spor-bakani,-ardesen-gsk’yi-agirladi.jpg

Ardeşen GSK’nın ülke genelinde ve Avrupa’da elde etmiş olduğu başarıları paylaşan Kulüb Yöneticileri, yeni Bakan Kılıç’a Hayırlı Olsun dileklerini iletti.

Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Taşra’dan bir Anadolu takımının, ülke genelinde ve Avrupa’da elde etmiş olduğu başarılar bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Yaşatılması ve sürdürülebilirliğinin korunması gereken önemli bir kulüp olarak benimsiyoruz. Ardeşen GSK’nın Rize’yi, Karadeniz’i, taşrayı ve ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tam. Kendilerine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.