Spor kamuoyundan özür diliyoruz

Spor kamuoyundan özür diliyoruz
Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Aydın Peker, Bank Asya 1. Lig de oynanan Çaykur Rizespor - Giresunspor maçının ardından yaşanan olayların üzücü olduğunu belirterek...

Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Aydın Peker, Bank Asya 1. Lig de oynanan Çaykur Rizespor - Giresunspor maçının ardından yaşanan olayların üzücü olduğunu belirterek, "Böyle bir görüntüye sebep olan kulüp başkanı olarak, biz de kendi adımıza spor kamuoyundan özür diliyoruz" dedi.

BEN YARI RİZELİ SAYILIRIM. OLAYLAR, BİR İKİ TANE PROVOKATÖR İNSANIN ESERİDİR 

İstanbul daki Kartal Titanic Otel de konu hakkında açıklamalarda bulunan Giresunspor Başkanı Olgun Aydın Peker, Çaykur Rizespor - Giresunspor maçının ardından çıkan olaylarla ilgili şunları söyledi: "Çaykur Rizespor maçı bizim açımızdan çok üzücü bir maç. Ben yarı Rizeli sayılırım. Rize de olan olaylar, bir iki tane provokatör insanın, kendi yaptıklarını, kendi ahlaksızlıklarını kapatmak için başka yollara başvurup, başka türlü olayları provoke etmektir. Çaykur Rizespor maçında taraftarlar arasında yaşanan olaylar çok üzücü. Allah göstermesin, bir şey de olabilirdi. Buna belki biz de sebebiyet vermiş olabiliriz. Böyle bir görüntüye sebep olan kulüp başkanı olarak, biz de kendi adımıza spor kamuoyundan özür diliyoruz. İnşallah bundan sonra olmayacak. Çünkü Rize gerçekten benim ikinci memleketim. Ben yarı Rizeliyim. Bundan da onur duyuyorum. Ama üç beş tane provokatör insanın sözleriyle de kimse yola çıkmasın" dedi.

“DÜNYADAKİ TÜM GİRESUNLULARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Giresun daki tek marka değerinin Giresunspor olduğunu vurgulayan Peker, şöyle konuştu: "Hedefimize inşallah ulaşırız. Bizim için çok önemli. Küçük bir şehrimiz var. Eğer hedefimize ulaşırsak, bu şehre büyük bir katkı sağlar. Şehre hizmet etmek de bize ayrıca bir onur verir. Tabii ki bizim şartlarımız çok kısıtlı. Ancak Giresunlular el ele verirse bize katkı sağlayabiliyor. Diğer büyük şehirler gibi değiliz. Giresun da tek marka değeri Giresunspor. Giresunlulardan rica ediyorum, lütfen bu takıma sahip çıksınlar. Bugün biz oluruz, yarın başkası olur. Bu takımın iyi olması şehre her zaman katkı sağlayacaktır. Bir marka değeri oluşturacaktır. Giresun u Türk kamuoyuna taşıyacaktır. Varlığını ülkede hissettirecektir. Ondan dolayı dünyadaki tüm Giresunluların bu takıma destek olması lazım. Giresun'a, Giresunlular bir şey yapabilir. Başka hiç kimse bir şey yapamaz” ifadelerini kullandı.