Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig temsilcisi Turgutluspor'da genç yetenek Fırat Aras profesyonelliğe adım attı ve A takıma yükselen bir diğer alt yapı oyuncusu oldu.

- Spor Toto 2. Lig temsilcisi Turgutluspor'da genç yetenek Fırat Aras profesyonelliğe adım attı ve A takıma yükselen bir diğer alt yapı oyuncusu oldu.

U16 takımında gösterdiği performans ile birçok süper lig takımının transfer listesinde yer alan genç yetenek Fırat, kulübüyle profesyonel sözleşme imzaladı. 3 yıllık sözleşmeye imza atan genç yıldız adayı, kendi takımında profesyonel olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninden Fırat Aras'ın ailesi ve Turgutluspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Önaç hazır bulundu. Kendisini kırmızı-siyahlı renklere ait hissettiğini belirten 17 yaşındaki Fırat Aras, "8 senem bu kulüpte geçti, burası benim kendi yuvam. Profesyonelliğe geçişte bana güvenen başta teknik kadromuz ve yönetimimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Turgutluspor'a A takım seviyesinde hizmet verecek olmak beni çok mutlu etti ve gururlandı" dedi.

Fırat Aras'a çok güvendiklerini belirten Mehmet Ali Önaç ise, "Fırat alt yapıda farkındalık oluşturan bir isimdi ve birçok süper lig takımı kendisine bizzat talip oldu. Bizim kendisiyle ilgili önemli planlarımız var. Biz üzerimize düşeni yaptık ve artık sıra Fırat'ta. Fırat çok çalışacak ve Turgutluspor'a önemli katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Fırat Aras imza töreni sonrası Turgutluspor'un alt yapı antrenmanını ziyaret etti ve genç oyuncularla sohbet etti. Geldiği yeri unutmadığı belirten Fırat Aras, "Kısa bir süre önce benden alt yapı oyuncusuydum ve hayalim hep A takımdı. Şimdi o şansı elde ettim ve çok çalışacağım" şeklinde konuştu.

Fırat Aras alt yapıda yer alan oyuncularla birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.