Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'u ziyaret eden Akçadağspor yönetimi, Körfez İskenderun Spor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'u ziyaret eden Akçadağspor yönetimi, Körfez İskenderun Spor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Akçadağspor Kulüp Başkanı Hepsin Metin, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akçadağspor Kulüp Başkanı Hepsen Metin, "Ben Malatya bölgesinin tek bayan kulüp başkanıyım. Ben futbolu seviyorum. Biz Akçadağspor olarak Yeni Malatyaspor kulübüne moral ziyaretinde bulunduk. Kendilerine destek olmak için buradayız. Bu takım hepimizin. Mustafa Uğur hocamız bu takımın başarısı için çok büyük emek harcıyor. Kendi şahsım ve kulübümüz adına kendisine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Mustafa Uğur ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Akçadağspor Kulüp Başkanı Hepsen Metin’e bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok nazik davranışlarını ve bizimle ilgili düşüncelerinin çok pozitif olduğunu görüyoruz. Geldiğim günden beri aynı şeyi söylüyorum. Bize duyulan güveni gerçekten çok önemli. Ben ve teknik ekibim adına görevimiz çok ağır. Hepsen Metin başkanımızın dileklerini destekleyerek, bu sezonun sonunda şampiyon olmak için elimizden ne geliyorsa her şeyi kullanarak bir üst lige çıkacağız. Ve ondan sonra bu şampiyonluğu bizi destekleyen tüm dostlarımıza armağan edeceğiz" diye konuştu.