Stjepan Tomas: “Çok önemli bir 3 puan kazandık”

Stjepan Tomas: “Çok önemli bir 3 puan kazandık”
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Göztepe galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, önemli bir 3 puan kazandıklarını ve galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyledi.

Süper Lig’in 12. haftasında Çaykur Rizespor evinde Göztepe’yi 3-2’lik skorla mağlup etti. Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Stjepan Tomas, öz güven açısından önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Tomas maç sonu gazetecilere yaptığı açıklamada, müsabakaya iyi başladıklarını vurgulayarak, basit goller yiyerek rakibe umut verdiklerini ve bu hataları düzeltmek için çalışacaklarını belirterek, "İyi mücadele ettik. Önemli bir üç puan aldık. Öz güven açısından önemli galibiyet. İnşallah böyle devam ederiz." diye konuştu.

Karşılaşmada istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarının altını çizen Tomas, "Zor bir maç oldu. Maçın başında iyi başladık, Üçüncü bölgede Michalak daha fazla orta yapsa farklı olabilirdi. 2-0'dan sonra basit goller ile rakibe hayat verdik. Çok bireysel hata yaptık. Geçen hafta da aynı hataları yaptık. Hafta boyunca buna çalışacağız. Hakemin bugün iyi maç yönettiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.