Sultan Yılmaz'a Veda Yemeği

Sultan Yılmaz'a Veda Yemeği
Rize il Özel İdaresi personeli, 1 Ocak itibariyle emekliye ayrılacak olan Genel Sekreter Sultan Yılmaz'a veda yemeği düzenledi.

Uzun yıllar TEDAŞ'da müdürlük görevinde bulunan Sultan Yılmaz 2007 yılında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirilmişti. 32 aydır bu görevi başarıyla sürdüren Yılmaz'a, 1 Ocak itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacak olması nedeniyle İl Özel İdaresi Personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

İl Özel İdaresi Eski Köy Hizmetleri yemekhanesinde verilen veda yemeğine birim müdürleri, idari personel ve işçi personeli katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Salih Kurtuluş, Sultan Yılmaz'ın önderliğinde iki buçuk yıl hizmet verdiklerini belirterek "bugüne kadar bize katkısı olduğu gibi bundan sonrada olacaktır. Bu sadece meslek ayrılığıdır, gönül birliğimiz daima sürecektir. Kendisine emeklilik hayatında sağlık ve huzur diliyorum" şeklinde konuştu.

İşçi sendika baş temsilcisi Memiş Kocapir ise "bugüne kadar müdürümüzle sendika açısından hiç bir zaman sorun yaşamadık. Bizlere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlıklı ömürler diliyorum dedi.

Programı düzenleyen çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek söze başlayan Sultan Yılmaz şöyle devam etti; "köylerin en ücra köşelerine elektrik hizmeti getiren bir kurumdan geldim. Dolayısıyla sizlerin nasıl çalıştığını çok iyi biliyordum. Yaklaşık 32 aylık bir süreç de beraber çalıştık. Bir bütün olarak, bizden önceki müdür arkadaşlarımızın yaptığı zincire bir, iki halka daha katmaya çalıştık. Bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyor, hizmetlerinizin artarak devam etmesini temenni ediyorum".

22.20101230141758..jpg

Konuşmaların ardından İl Özel İdaresi Personeli adına Genel Sekreter Yardımcısı Salih Kurtuluş, Sultan Yılmaz'a saat hediye ederken, işçi sendikası baş temsilcisi Memiş Kocapir plaket takdim etti. Program, İl Özel İdare çalışanlarının Sultan Yılmaz'la hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sona erdi.