Sümeyya Özcan: Kayseri’yi de Yenerek Üst Üste İkinci Galibiyetimizi Almak İstiyoruz

Sümeyya Özcan: Kayseri’yi de Yenerek Üst Üste İkinci Galibiyetimizi Almak İstiyoruz
Rize Belediyespor Kadın Basketbol takımı sporcusu Sümeyya Özcan, Melikgazi Kayseri Basketbol’u mağlup ederek üst üste ikinci galibiyeti kazanmak istediklerini kaydetti.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16. Haftasında 21 Ocak Cumartesi günü Saat: 14.30’da Rize’de Melikgazi Kayseri Basketbol’u konuk edecek olan Rize Belediyesi, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Rize Yenişehir Spor Salonunda yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Rize Belediyespor Kadın Basketbol takımı sporcusu Sümeyya Özcan, gelecek sezon da Süper Lig’de yer almak için Melikgazi Kayseri Basketbol’u mağlup etmek zorunda olduklarını ifade ederek, Kayseri’yi mağlup ederek üst üste ikinci, toplamda üçüncü galibiyete ulaşmak istediklerini kaydetti.

İkinci devrenin ilk maçında Rize’de oynadıkları Emlak Konut maçını kıl payı kaybettiklerini ve bu maçın ardından Bursa’dan galibiyetle dönmelerinin çok önemli olduğunu kaydeden Sümeyya, “Lige çok kötü bir başlangıç yapmıştık. Bu kötü başlangıç moralmen bizi olumsuz etkilese de baktığınız zaman birçok maçımızı kıl payı kaybetmiş olduğumuzu görüyoruz. Evimizdeki son maçımızda çok iyi başlamamıza rağmen kıl payı Emlak Konut’a kaybettiğimiz bir maç oldu. Yeni transferimiz de bu maçta bize çok katkı verdi. Onunla beraber çok daha güçlendiğimizi hissettik. Ligde kalabilmek için kazanmamız gereken maçları oynuyoruz. Bursa maçı onlardan biriydi ve deplasmanda biz bu maçı kazanmayı başardık. Şimdi önümüzde kazanmamız gereken bir başka maç var. Evimizde Melikgazi ile oynayacağız. Bizim için çok önemli bir maç. Özgüvenimiz ve kazanacağımıza inancımız tam. Zira bu ligde her takımı yenebileceğimizi Emlak Konut maçında da gösterdik, Galatasaray maçında da gösterdik, diğer maçlarda da gösterdik. Çoğu maçımızı kıl payı kaybederek üzdüğümüz taraftarlarımızın yüzünü Kayseri galibiyetiyle güldürmek istiyoruz. Taraftarlarımız geçen sene bizi burada çok güzel karşılıyordu. Aynı taraftarın Kayseri maçında da olmasını ve bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Onlarla beraber kazanmak istiyoruz. Bu maçımızı da onlarla beraber kazanacağımıza inanıyoruz.” dedi.

rize-belediyespor-kadin-basketbol-takimi-sporcusu-sumeyya-ozcan-2.jpgrize-belediyespor-kadin-basketbol-takimi-sporcusu-sumeyya-ozcan-1.jpgrize-belediyespor-kadin-basketbol-takimi-1.jpgrize-belediyespor-kadin-basketbol-takimi-2.jpgrize-belediyespor-kadin-basketbol-takimi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum