Sumudica: Çaykur Rizespor'la oynayacağımız maçın favorisi yok

Sumudica: Çaykur Rizespor'la oynayacağımız maçın favorisi yok
Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, Çaykur Rizespor maçı öncesi karşılaşmanın favorisinin olmadığını söyledi.

Süper Lig'de Sumudica yönetiminde 17 maçtır evinde kaybetmeyen Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, sahasında oynayacakları Çaykur Rizespor karşılaşmasının başlamasına dakikalar kala yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma öncesinde 3 önemli oyuncusundan eksik mücadeleye çıkacaklarını ve bu maçın favorisinin bulunmadığını kaydeden Sumudica, şöyle konuştu: "Bizim için her maç zor, her maç çok önemli. Bugün iyi organize olan bir ekibe karşı oynayacağız. İyi oyuncuları var, iyi hocaları var. İstatistiklerle ilgilenmiyorum Onu medya takip ediyor daha çok. Benim için önemli olan her maçı kazanmaktır. Bunun için sahaya çıkıyorum. Her maçı kazanmak için takımımı hazırlıyorum. Bugün bu maçın gerçekten favorisi yok. Bizim çok eksikliklerimiz var. İlk on birde oynayan 3 oyuncum bugün yok. Markovic, Jevtovic, Furkan bunlar on birde oynattığım futbolculardı. Ama yine de bir şekilde hazırladım takımımı. Kazanmak için sahada olacağız."

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.