Sunay-Tülay Size Sesleniyor

Sunay-Tülay Size Sesleniyor
Onlar Rize'nin bağrından yetişmiş, Karadeniz'in yağmurlu havasında büyümüş, ülkenin dört bir yanını kendinden kabul etmiş genç iki Rizeli insan... Onlar Anadolu'nun bir köşesinden gelen sesi...

Rize'den Dünya'ya Haykırış Mesajı...

Onlar Rize'nin bağrından yetişmiş, Karadeniz'in yağmurlu havasında büyümüş, ülkenin dört bir yanını kendinden kabul etmiş genç iki Rizeli insan... Onlar Anadolu'nun bir köşesinden gelen sesi kulakardı etmeyip o sese kulak verip, onlara destek olma yolunda büyük bir adım atan iki Rizeli arkadaş... Kim mi onlar? Yaşları küçük yürekleri büyük biri Rize'de diğeri İstanbul'da yaşayan 2 dev insan...

Sunay Tüfekçi ve Tülay Karali...

sunay-tufekci-tulay-karali-1.jpg

Evet, bu iki genç arkadaşımız, Anadolu'nun sıcakkanlı, sevecen vefalı insanlarının yaşadığı şehirlerinden bir tanesi olan Afyon'un Emirdağ ilçesi Bademli Köyü'nden kendilerine ulaşan kitap yardım çağrısına candan destek vermek istedi ve bu yönde yürekleri gibi büyük bir kampanya başlattı. Sunay ve Tülay, ellerinde, oda köşelerinde, koliler içine yerleştirilip bir köşede unutulmuş kullanmadıkları ve ilkokul çağına hitap edecek kitapları bulunan tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya davet ediyorlar.

Sunay ve Tülay, Bademli Köyü İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Engin Öğretmenin bir kütüphanesi bile olmayan 115 öğrenciye eğitim ve öğretim hizmetini verme hikayesini dinledikten sonra aldıkları kararla ders kitaplarından başka kendilerini geliştirebilmek adına okuyacakları hikaye, şiir, roman türü kitapları bulunmayan Bademli Köyü İlköğretim Okulu'na bir dost eli uzatmanın vatandaşlık görevleri olduğu bilinciyle "BİR KİTAPTA SEN GÖNDER" adlı anlamlı bir kampanyanın startını verirken gönderilecek, verilecek her bir kitabın ülkemizin yarınlarına tutulan bir ışık olacağı kanaatiyle vatandaşlarımızdan destek bekliyorlar.

bademli-koyu-ilkogretim-okulu.jpg

2 genç arkadaşımız üzerlerine düşen görevi "BİR KİTAPTA SEN GÖNDER" adlı kampanyayla fazlasıyla yaparken bizler onlara destek olmak ve ülkemizin geleceğini oluşturacak minik kardeşlerimiz için hikaye, şiir, roman türü kitaplarımızı göndermek için neden bekliyoruz?

HAYDİ DURMA "BİR KİTAPTA SEN GÖNDER"

KİTAPLARINIZI GÖNDEREBİLECEĞİNİZ VE TESLİM EDEBİLECEĞİNİZ İRTİBAT NOKTALARI:

AFYON

BADEMLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU : Bademli Köyü Emirdağ / AFYON

RİZE

KARATAY TEKNO PC : Atatürk Cad. SSK İşhanı RİZE

RİZEDEYİZ BİLGİ İŞLEM : Atatürk Cad. Ak İş Çarşısı RİZE

ÇAYELİ

Çayeli Gençlik Derneği - Pera Yapı - Gözde Internet Kafe - Nadide Pastaneleri - Kemer Gıda

İSTANBUL

BAKKAL HAYRİ : Karlıktepe Mah. Eski Yakacık Cad. Şenyuva Apt. No: 17 KARTAL / İSTANBUL

RİZE VİTRİNİ AJANS : Selamiali Mah. Cumhuriyet Cad. Kader Çarşısı No.16/1B ÜSKÜDAR / İSTANBUL