Süper Kızlar Avrupa İçin Sahada

Süper Kızlar Avrupa İçin Sahada
İlk kez katıldığı THF Bayanlar Hentbol Süper Ligini 4. sırada tamamlayan Ardeşen GSK, Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi için ilk maçına çıkıyor.

Rize'nin, Hentbol Süper Ligindeki gururu Ardeşen GSK, yarın (Pazar günü) Play-Off’un ilk maçına çıkıyor!

THF Bayanlar Süper Ligini 4. Sırada Tamamlayan Ancak, Statü Gereği Play-Off Karşılaşması Yapacak Olan Ardeşen GSK, İstanbul Deplasmanında Maltepe Belediyespor’un Konuğu Oluyor.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele etmesine rağmen 2012-13 Hentbol Süper Ligini 4. sırada tamamlayarak kendi tarihini yazan Ardeşen GSK, şimdi de Avrupa Bileti almak için mücadele edecek. Süper kızlarımız Play-Off'un ilk maçında pazar günü İstanbul deplasmanında Maltepe Belediyespor’un konuğu olacak.

ardesen-gsk,-play-off’un-ilk-macina-cikiyor!-2.jpg

Bayanlar Süper Lig Play-Off 1. Tur maçları kapsamında, Maltepe Belediyespor İle 3 maç yapacak olan Ardeşen GSK, bu 3 maçın 2’sini kazanması halinde Çeyrek Finale yükselerek 2013-14 sezonunda Avrupa Kupalarında Ülkemizi temsil etme hakkını kazanacak.

Play-Off 1. Tur karşılaşmasının ilkini İstanbul deplasmanında Maltepe Belediyespor ile oynayacak olan Ardeşen GSK, İstanbul’da yaşayan Rizeli ve Karadenizli taraftarların desteği ile ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Karşılaşma 31 Mart 2013 Pazar Günü, Saat 17.00’da Kartal-Yakacık İTO Spor Kompleksinde oynanacak.

MALTEPE GEÇİLİRSE, ŞAMPİYONLUK İÇİN PLAY-OFF’LARA DEVAM!

Ardeşen GSK, 1. Tur Play-Off karşılaşmalarından başarı elde ederek, Çeyrek Final’e yükselirse kendisi İle Birlikte Çeyrek Finale yükselecek olan 4 takımla Şampiyonluk için yarışacak.

Bu Takımlar ve Çeyrek Final’den Yarı Final’e Yükselme Karşılaşmaları 1. Tur Play-Off karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından belli olacak. Ancak, Ardeşen GSK’nın ana hedefi ilk 4 içerisinde yer alarak Avrupa Kupası’na katılabilmek.

ardesen-gsk,-play-off’un-ilk-macina-cikiyor!-1.jpg