Süper Kızlar Başkent'i Fethetti

Süper Kızlar Başkent'i Fethetti
Rize'nin Süper Kızları Başkent Ankara'yı fethederek Rize'ye mutlu dönüyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Süper Ligindeki temsilcimiz Ardeşen Gençlik Spor Kulubü, ligin 7. haftasında deplasmanda Ankara'da Yeni Mahalle Belediyespor'u mağlup ederek ligde ilk kez üst üste ikinci galibiyetine imza attı.

Geçen hafta Ardeşen'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni mağlup etmenin moralıyla Ankara'ya giden temsilcimiz özellikle Başkent'te yaşayan taraftarının Ankara Cebeci Yaşar Sevim Hentbol Salonunu Ardeşen'e çevirmesiyle büyük bir seyirci desteğiyle çıktığı karşılaşmada Yeni Mahalle Belediyespor'u 27-24 mağlup ederek ligde üst üste ikinci galibiyetine imza atarak puanını 7 yükseltti ve ligde 4. sıraya yükseldi.

rizenin-super-kizlari-baskenti-fethetti2.jpg

Karşılaşmanın ilk yarısını 16-9, mücadeleyi 27-24 önde tamamlayan Ardeşen GSK'ya galibiyeti getiren gollerden 11'ini Neslihan, 7'sini Mehtap kaydederken İlke 3, Buket ve Yasemin 2, Rüveyda ve Mesude ise 1'er gol attı.

YENİ MAHALLE BELEDİYESPOR 24  ARDEŞEN GSK : 27

Hakemler: Mesut Erdoğan***, Muhammet Turan***

Yeni Mahallespor: Nergiz** (5), Esra ** (6), Gülay ** (3),  Elif Sıla ** (1), Ayşe*, Funda*** (8), Nazlıcan*, Beyza* (1), Öznur*, Anastasia*

Ardeşen GSK: Jelena ***, Yasemin** (2), Çiğdem*, Tülay*, Gamze*,  Rüveyda** (1), Neslihan*** (11), Aylin*, Merve*, Mesude** (1), Mehtap*** (7), Buket** (2), İlke** (3)

Teknik Ekip: Hüsnü Kemal Durak, Şevki Demiroğlu, Osman Nuri Yazıcı, Ziya Özatmaca (Yönetici)

rizenin-super-kizlari-baskenti-fethetti4.jpg

SANKİ DEPLASMAN DEĞİL ARDEŞEN ORASI!

Ankara Cebeci Yaşar Sevim Hentbol Salonunda oynanan karşılaşmayı 500 dolayında Rizeli taraftar izlerken, izleyiciler arasında Ardeşen Eski Kaymakamı-İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğ Daire Başkanı Cemil Kılınç, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Adem Biberoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Ardeşenliler Kültür Derneği Başkanı Ahmet Üstoğlu, Ardeşen GSK Başkanı S.Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Biberoğlu, İşadamı Faruk Taşkın, çok sayıda STK Başkanı ve Temsilcileri de yer aldı.

rizenin-super-kizlari-baskenti-fethetti3.jpg

Galibiyet Tulum Eşliğinde Horonla Kutlandı!

Laz Kültür Derneği Başkanı Armağan Serdaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, karşılaşma sırasında Tulum eşliğinde Horon oynayarak takıma destek verdi. Bu destek karşılaşmanın sonunda ise taraftarın da saha içerisine girerek horon oynanmasıyla büyük bir coşkuya dönüştü. Merkezi Ankara'da bulunan Laz Kültür ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği Ardeşen GSK teması horon etkinliği ve galibiyer kutlamalarına Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Ardeşen GSK Başkanı S.Rauf Oğuz, Ardeşenliler Derneği Başkanı Ahmet Üstoğlu, Laz Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Armağan Serdaroğlu ve sporcular da katılarak galibiyet sevincini taraftarla birlikte yaşadı.

rizenin-super-kizlari-baskenti-fethetti-1.jpg