Süper Kızlar Rize'de 3'te 3 Peşinde

Süper Kızlar Rize'de 3'te 3 Peşinde
Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Liginin 3. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Maltepe Belediyespor’u ağırlayacak olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünde hedef mutlak galibiyet.

Lig’in ilk iki haftası elde ettiği galibiyetlerle sezona iyi bir başlangıçla giren Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Maltepe Belediyespor hazırlıklarını Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak gözetiminde hafta boyunca Rize’nin Çamlıhemşin İlçesine bağlı Ayder Yaylasında kondisyon ağırlıklı sürdürürken, buradaki çalışmalarını tamamlayarak teknik-taktik boyutlu çalışmalarına Ardeşen MYO spor salonunda devam etti.

ardesen-gsk-hentbol-antrenman.jpg

ardesen-gsk-hentbol-antrenman-1.jpg

Seriye Devam Etmek İstiyoruz!..

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “Çok zor olacağına inandığımız Maltepe Belediyespor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak seriyi sürdürmek istiyoruz. Teknik Ekibimizin aldığı kararla bu maça Ayder’de kamp yaparak hazırlandık. Biz takım olarak hazırız, şimdi taraftara büyük görev düşüyor. Taraftarımızdan tek arzumuz maç boyunca bizleri aralıksız bir şekilde desteklemeleri. Desteği arkamızda hissedersek, birlikte aşamayacağımız engel yoktur. Bunu geçmişte de çok yaşadık. 29 Eylül Pazar günü, saat 15:30’da oynanacak olan karşılaşmaya tüm halkımız davetlidir.” dedi.

ardesen-gsk-hentbol-antrenman-3.jpg

ardesen-gsk-hentbol-antrenman-4.jpg

ardesen-gsk-hentbol-antrenman-2.jpg