Süper Kızlara, Ankara’da Süper İlgi!

Süper Kızlara, Ankara’da Süper İlgi!
Ankara’da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerine katılan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün Bayan Hentbolcuları, Rizeliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Hentbol Bayanlar Süper Lig Play-Off Yarı Finalinde Yeni Mahalle Belediyespor ile Ankara’da karşılaşmak üzere Başkent’e giden Ardeşen GSK takımı Ankara Rize Günlerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette bayan hentbolcular yoğun ilgiyle karşılaştı.

Başkent Ankara’da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerine ziyaret gerçekleştiren Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Yönetim Kurulu Başkanı Rauf Oğuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Yaşaroğlu, Faruk Taşkın ve Ahmet Taşkın, Teknik Ekip ve Bayan Hentbol Takımı Sporcuları başta Ardeşen standı olmak üzere tüm ilçe ve il stantları ziyaret etti.

ardesen-gskya-ankarada-yogun-ilgi-(1).jpg

Bayan Hentbolcular ziyaretler sırasında yoğun ilgi ile karşılaşırken, bazı vatandaşlar da bayan hentbolcularla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Öte yandan Ardeşen GSKlı sporcuların bazıları yöresel kıyafetler giyerken, bazıları da yapay çay bahçelerinde çay topladı.

Hentbolcular,  6 Nisan Pazar Günü ve 8 Nisan Salı Günü Ankara’da oynayacak oldukları maç ile ilgili vatandaşlara davette bulundu.

ardesen-gskya-ankarada-yogun-ilgi-(2).jpg

ardesen-gskya-ankarada-yogun-ilgi-(3).jpg

ardesen-gskya-ankarada-yogun-ilgi-(4).jpg

ardesen-gskya-ankarada-yogun-ilgi-(5).jpg

ardesen-gskya-ankarada-yogun-ilgi-(6).jpg

ardesen-gskya-ankarada-yogun-ilgi-(7).jpg