Süper Kızlardan Süper Geri Dönüş

Süper Kızlardan Süper Geri Dönüş
Hentbol Bayanlar Süper Ligi ve Avrupa’daki gururumuz Ardeşen GSK, en yakın takipçilerinden olan İzmir BŞB karşısında 5 sayı geriden gelerek önce beraberliği yakaladı, ardından rakibini mağlup etmeyi başardı.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde Ardeşen Gençlik, en yakın takipçilerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 27-25 mağlup etti.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ve Avrupa’daki gururumuz Ardeşen GSK, 2 puan geride bulunan ve liderliğe en yakın isimlerden İzmir Büyükşehir Belediyespor engelini de aşarak, yoluna emin adımlarla devam etti.

ardesen-gsk-izmir-buyuksehir-belediyespor-(1).jpg

Hentbol Bayanlar Süper Liginin 8. Hafta açılış maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Ardeşen Gençlikspor, karşılaşmadan 27–25 galip ayrıldı. İlk yarısı 13-13 berabere sona eren karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Ardeşen GSK, böylece puanını 14’e yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan Ardeşen GSK, karşılaşmanın ilk çeyreğinde 5 fark geriye düşse de, ilk yarıyı 13–13 beraberlikle tamamladı.

ardesen-gsk-izmir-buyuksehir-belediyespor-(2).jpg

İkinci yarıya daha etkili başlayan temsilcimiz, farkı 5’e çıkarsa da maçın son çeyreğinde bireysel hatalarla gelen top kayıpları nedeniyle farkın ikiye inmesini önleyemedi.

Zor ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada aldığı galibiyetle hanesine 2 puan yazdıran Ardeşen GSK, bu sonuçla maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

Ardeşen GSK’ya galibiyeti getiren golleri Sandra (9), Perihan (6), Aslı (5), Yaroslava (3), Nesihan (1), Fatmagül (1), Mehtap (1) ve Kübra (1) kaydetti.

ardesen-gsk-izmir-buyuksehir-belediyespor-(3).jpg

Ardeşen GSK, 1. devrenin son maçını 21 Aralık Pazar Günü, İstanbul deplasmanında 1907 Kanaryaspor ile oynayacak. Ardından Süper Lige 1 aylık bir ara verilecek. Bu arada Ocak ayı içerisinde Türkiye Kupası grup maçları kapsamında Ankara’da Gayespor ve 1907 Kanaryaspor ile karşılaşacak olan Ardeşen GSK, buradan 2. devrenin ilk maçı için 17-18 Ocak tarihlerinde Kastamonu’ya geçecek. Ardeşen GSK evindeki ilk maçı ise Bursagücü ile 24-25 Ocak tarihlerinde yapacak.

ardesen-gsk-izmir-buyuksehir-belediyespor-(4).jpg

ARDEŞEN GSK: 27 İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 25

Salon: Ardeşen Meslek Yüksekokulu

Hakemler: Kürşat Kef, Mesut Ateş

Ardeşen Gençlik: Jelena Zivkoviç (Berna Zor), Neslihan Yakupoğlu 1, Mehtap Gençoğlu 1, Özlem Sürek, Perihan Topaloğlu 6, Kübra Şen 1, Duygu Özakaydın, Yaroslava Burlechenko 3, Fatmagül Sakızcan 1, Sandra Nikçeviç 9, Aslı İskit 5

İzmir Büyükşehir Belediyespor: Derya Tınkaoğlu, Esra Karaman, Yasemin Kaya, Gonca Nahçıvanlı 5, Ceren Kurtbeyoğlu 1, Sibel Karameke 1, Fatma Atalar 3, Burcu Pirinççi 2, Ceren Akyol 2, Yağmur Toprak, Rabia Gökdeniz 1, Çağla Yılmaz 4, Yasemin Güler 3, Şeyma Atasever 1, Ümmügülsüm Bedel 2

İlk yarı: 13-13

İki Dakika: Sandra Vikceviç, Özlem Sürek, Yaroslava Burlachenko, Sibel Karameke, Fatma Atalar (İzmir Büyükşehir Belediyespor)

ardesen-gsk-izmir-buyuksehir-belediyespor-(5).jpg

ardesen-gsk-izmir-buyuksehir-belediyespor-(6).jpg

ardesen-gsk-izmir-buyuksehir-belediyespor-(7).jpg

ardesen-gsk-izmir-buyuksehir-belediyespor-(8).jpg