Süper Kızların Hocası: Araç Ya Geçilecek ya da Geçilecek!

Süper Kızların Hocası: Araç Ya Geçilecek ya da Geçilecek!
Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde hasret sona eriyor… Ardeşen GSK, Kastamonu’ya bileniyor!

Bayram Tatili, Milli Takım ve Gençler Ligi dolayısıyla 1 aylık tatile giren Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi, bu hafta sonu yapılacak olan karşılaşmalarla başlayacak. Rize Temsilcisi Ardeşen GSK ise 3 Kasım Pazar Günü, deplasman’da Kastamonu Araç Belediyespor’a konuk olacak.

Ardeşen GSK Yara Saracak!

Lige 3 galibiyetle başlayarak 6 Puan toplayan, ancak 4. Hafta deplasmanda Çankaya Belediyespor karşısında yaşadığı talihsizlik sonucu tek sayı farkla mağlup olarak yara alan Ardeşen GSK, Kastamonu Araç Belediyespor’u mağlup ederek yara sarmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak gözetiminde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Bordo-Beyazlılar, Araç deplasmanından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

ardesen-genclik-ve-spor-kulubu-hentbol-takimi-2.jpg

Zor Bir Deplasman Bizi Bekliyor!

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak, “Lige 3 galibiyetle başlamanın sevincini yaşarken, Çankaya Belediyespor karşısında hiçde beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet bizleri üzdü, ancak biz yolumuza bardağın boş tarafını da hesap ederek devam ediyoruz. Bazen alınan tek bir galibiyet, onlarca mağlubiyetten önemlidir. Gerek Teknik Ekibim, gerekse Sporcularım olarak dersimizi aldık ve çalışmalarımıza o yönde devam ettik. Bu mağlubiyeti bir yas olarak değil, bir şans olarak değerlendireceğimize inancım tam. Kastamonu Araç deplasmanı, çok zor geçecek. Ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

ardesen-genclik-ve-spor-kulubu-hentbol-takimi-1.jpg