Süper Lig Yolunda Müthiş Maç: 1. Ligin Yenilmezleri Rize'de Karşılaşacak

Süper Lig Yolunda Müthiş Maç: 1. Ligin Yenilmezleri Rize'de Karşılaşacak
Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi'nde ligin yenilgisiz iki takımı lider Seyhan Belediyespor ile averajla 2. sırada bulunan Güneysu spor, hafta sonunda Rize'de karşı karşıya gelecek.

Güneysu Spor, Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi A Grubu 7. Haftasında Rize'de lider Seyhan Belediyespor'u konuk edecek.

2 Aralık Cumartesi günü saat: 14.00’da Güneysu Spor Salonunda oynanacak karşılaşma öncesi iki takım da oynadığı 5 maçı kazanarak 10'ar puana sahip bulunuyor. Seyhan Belediyespor averajla liderlik koltuğunda yer alırken Güneysu spor ise 2. sırada bulunuyor.

Süper Lig mücadelesi veren iki ekipten kazanan ekibin yoluna namağlup ve lider olarak devam edeceği karşılaşmanın berabere tamamlanması halinde ise Adana temsilcisi Rize'den istediğini alarak zirvedeki yerini koruyacak.

Güneysu spor son maçında deplasmanda Sivas Gençlik'i 48-26 mağlup ederken, Seyhan Belediyespor ise sahasında Giresunspor'u 46-34 mağlup etmişti.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.