Süper Lig'de Golcülerin Maçında Rize Belediyespor, Beykoz Belediyespor'a konuk olacak

Süper Lig'de Golcülerin Maçında Rize Belediyespor, Beykoz Belediyespor'a konuk olacak
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 11. ve ilk devrenin son haftasında Rize Belediyespor, yarın Beykoz Belediyespor'a konuk olacak.

Hentbol Erkekler Süper Ligi 11. Hafta ve ilk devrenin son haftası yarın, pazar ve pazartesi günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Rize Belediyespor, son haftanın açılış maçında Beykoz Belediyespor ile karşılaşacak. İstanbul’da Haldun Alagaş Spor Kompleksinde oynanacak müsabaka yarın saat: 13.00’da başlayacak.

Rize Belediyesi, ligde oynadığı son maçında 9. Haftada sahasında Konya BŞB’yi 28-26 mağlup ederek ligdeki 3. Galibiyetini kazanmıştı. 10. Haftayı maç yapmadan BAY geçen Rize Belediyespor, 6 puanla 8. sırada yer alıyor.

Beykoz Belediyespor ise son maçında deplasmanda Spor Toto’yu 34-32 mağlup ederek ligde 6. Kez kazanarak 12 puan ve averajla 4. Sırada yer aldı.

Maç öncesinde iki takımın da golcüleri dikkat çekiyor. Rize Belediyespor'un pivotu Serkan Mehmet Kibar, 85 golle gol krallığında zirvede yer alıyor. Beykoz Belediyespor'dan Ali Emre Babacan ise 73 golle Serkan'ın ardından 2. sırada bulunuyor. Rize Belediyespor’da Emre Gümüştaş 57 golle Spor Toto’dan Yaşar Erdem Ateş ve İzmir BŞB’den Gökhan Örnek ile 4. sırayı paylaşıyor.

Süper Lig’de 2. devre maçları 2 Şubat 2024’te başlayacak. Rize Belediyespor, 2. devrenin ilk karşılaşmasında 12. Haftada 3 Şubat 2024’te saat: 18.30’da İzmir BŞB’ye konuk olacak. Rize’deki sezonun ilk maçını İzmir temsilcisi 28-25 kazanmıştı.

PUAN DURUMU

hentbol-erkekler-super-ligi-10-hafta-puan-durumu.jpg

11. haftanın programı şu şekilde:

9 Aralık Cumartesi

13.00 Beykoz Belediyespor-Rize Belediyespor (Haldun Alagaş)

14.00 Köyceğiz Belediyespor-Trabzon Büyükşehir Belediyespor (Köyceğiz)

10 Aralık Pazar:

17.00 Bahçelievler Belediyespor-Beşiktaş Safi Çimento (Şehit Mustafa Özel)

11 Aralık Pazartesi:

18.00 İzmir Büyükşehir Belediyespor-Spor Toto (Celal Atik)

20.00 Nilüfer Belediyespor-Sakarya Büyükşehir Belediyespor (Üçevler)

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.