Süper Lig'den Amatör'e Transfer

Süper Lig'den Amatör'e Transfer
BAL Liginin yeni ekibi Ardeşenspor, Ç.Rizespor’un Eski Teknik Direktörü Oktay Çevik ve Fenerbahçe ile Rizespor’da top koşturmuş Murat Hacıoğlu’nu kadrosuna kattı.

Amatör Ligden bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a yükselen Ardeşenspor, Ç.Rizespor’un Eski Teknik Direktörü Oktay Çevik ve Fenerbahçe ile Rizespor’da top koşturmuş Murat Hacıoğlu’nu kadrosuna kattı.

2014-2015 Futbol sezonundaki hedefini 3. Lig olarak belirleyen Ardeşenspor, bu doğrultuda inanılmaz transferlere imza atıyor. Ç.Rizespor’un Eski Teknik Direktörlerinden Oktay Çevik’i tam yetkiyle teknik direktörlüğe getiren Ardeşenspor, Fenerbahçe ve Ç.Rizespor formasını da giymiş olan Ardeşenli Murat hacıoğlu’nu da kadrosuna kattı.

3. Lig yolunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten Kulup Başkanı Mehmet Çırakoğlu, hedefe ulaşacak kadroyu kurmak için transfer çalışmalarını bu yönde yürüttüklerini ifade ederek sezon sonu 3. Lige yükselen ekip olmak istediklerini kaydetti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Ardeşenspor’un hedefindeki diğer isimler ise önceki yıllarda Ç.Rizespor ve Pazarspor formasını giyen kaleci Selçuk ile Mehmet Narin.