Süper Ligden Düşen 2. Takım

Süper Ligden Düşen 2. Takım
Ankaragücü'nden sonra Spor Toto Süper Lig'den Bank Asya 1. Lige düşen ikinci takım belli oldu. İşte o takım:

Son 2 haftası kalan Spor Toto Süper Ligde bugün oynanan karşılaşmalardan sonra Manisaspor'un da küme düşmesi kesinleşti. Manisaspor gelecek sezon haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Ankaragücü ile Bank Asya 1. Ligde mücadele edecek. Ligde küme düşecek 3. takım Samsunspor yada Medical Park Antalyaspor olacak.

Bugün evinde Sivasspor'a 3-1 mağlup olan Manisaspor, 32 puanda kalarak kalan 2 maçı kazansa dahi matematiksel olarak ligden küme düşmeyi garantiledi. Ligde 33 puanlı Samsunspor ile 39 puana sahip Medical Park Antalyaspor ise ligden düşen 3. takım olmamak için çalışacak.

İKİLİ AVERAJDA SAMSUN ÖNDE

Ligde iki maçta da Medical Park Antalyaspor'u mağlup etmeyi başaran Samsunspor, ikili averajda önde olmasına rağmen kalan iki maçını kazanıp, Antalyaspor'un ise iki maçını da kaybetmesini bekleyecek. Kalan iki maç bu şekilde sonuçlanırsa Samsunspor ligde kalacak, Medical Park Antalyaspor ise ligden düşen 3. takım olacak. Medical Park Antalyaspor'a ise ligde kalması için kalan iki maçtan alacağı bir puan yeterli gelecek.

SAMSUN VE ANTALYA'NIN KALAN MAÇLARI

Samsunspor gelecek hafta deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Son hafta ise evinde Sivasspor'u ağırlayacak.

Medical Park Antalyaspor ise Bursaspor'u evinde ağırladıktan sonra son hafta İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacak.