Süper Lig'e Yükselen Rize Belediyesi'ne Rize'de Buruk Karşılama!

Süper Lig'e Yükselen Rize Belediyesi'ne Rize'de Buruk Karşılama!
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde HDI Sigorta Yalova VIP’i seride 3-0 ile geçerek play-off şampiyonu olan ve Süper Lig’e yükselen Rize Belediyesi, Yalova’dan döndüğü Rize’de az sayıda taraftarlar tarafından karşılandı.

Rize Belediyesi, Yalova 90. Yıl Spor Salonunda oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisi üçüncü maçında HDI Sigorta Yalova VIP’i 70-62’lik skorla mağlup etti ve seride durumu 3-0’a taşıyarak play-off’u şampiyon olarak tamamladı.

2022-2023 sezonunda Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Rize Belediyesi, şampiyonluk maçının ardından kente döndü.

İyidere ilçesinde az sayıda taraftarlar tarafından coşku ile karşılanan Rize Belediyesi ekibi, taraftarlarla birlikte konvoy halinde kent merkezine geldi.

Rize Belediyesi binası önünde sporcuların aileleri ile az sayıda taraftarların karşıladığı Rize Belediyesi ekibi burada otobüsten inerek taraftarlarla şampiyonluk sevincini kutladı. Sporcular ve teknik ekip taraftarlarla birlikte horon oynadı.

Öte yandan Rize Belediyesi sporcularını taşıyan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait otobüsün Rize’ye geç geldiği ve otobüsün başka bir programa gideceği gerekçesiyle sporcuları ve eşyalarını belediye binası önünde indirdikten sonra sporcular başka bir araçla kamp yaptıkları Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezine hareket etti.

super-lige-yukselen-rize-belediyesine-rizede-buruk-karsilama.jpg