Süper Ligin En Az Gol Atanı ile En Çok Gol Yiyen 4. Takımı 8. Randevuda

Süper Ligin En Az Gol Atanı ile En Çok Gol Yiyen 4. Takımı 8. Randevuda
21 puan ile 14. sırada bulunan Akhisar Belediyespor’un ardından 19 puanla 15. Sırada yer alan Çaykur Rizespor, Süper Lig'de yarın 8. randevuda karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Ligde geride kalan 19 haftada 11 golle en az gol atan Akhisar Belediyespor ile kalesinde 31 gol görerek en çok gol yiyen takımlar sıralamasında 4. sırada yer alan Çaykur Rizespor, Süper Lig'de yarın 8. randevuya çıkacak.

Saat 13.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan ve beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak karşılaşma öncesi Çaykur Rizespor’un rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor. Yeşil Mavililer geride kalan 7 karşılaşmada 4 kez kazanırken,rakibine 1 kez kaybetti, 2 karşılaşma ise berabere tamamlandı

Karadeniz ekibi deplasmanda Akhisar Belediyespor’a karşı Süper Lig'de hiç kaybetmezken, bu sezonun ilk devresinde Rize'de yapılan müsabakayı Çaykur Rizespor 1-0 kazanmıştı.

Atmacalar Süper Ligde son 3 haftada 2 galibiyet, 1 mağlubiyet görürken, ev sahibi ekip ise son 3 maçta 3 puanla tanışamadı ve 1 beraberlikle 2 mağlubiyet yaşadı.

Akhisar Belediyespor ile Çaykur Rizespor karşılaşmasını Bülent Yıldırım yönetirken yardımcılıklarını ise Serkan Ok ile Asım Yusuf Öz yapacak. Müsabakanın bilet fiyatları misafir takım ve kale arkası 10, Maraton Akigo 11, Kapalı Alt 15 ve VIP 20 TL’den satılıyor.