Süper Meyve Aronya Güneysu’da!

Süper Meyve Aronya Güneysu’da!
Güneysu’da iki çiftçiye 550 adet aronya fidanı dağıtıldı.

Rize’nin Güneysu ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarım Arazilerinin Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında besin değerinin yüksek olmasının yanı sıra yüksek antioksidan ve pek çok vitamin içerdiğinden dolayı sağlığa olumlu etkileri sayesinde "süper meyve" olarak adlandırılan aronya fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

Güneysu’da aronya bitkisinin çoğaltılarak değerlendirilmesi amacıyla 550 adet aronya fidanı 2 çiftçiye yüzde 80’i hibe, yüzde 20’si çiftçiler tarafından karşılanmak üzere teslim edildi.

Düzenlenen programa, Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat özer, İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç, Güneysu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Eser Can ile çiftçiler katıldı.

super-meyve-aronya-guneysuda-3.jpgsuper-meyve-aronya-guneysuda-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum