Şüpheli Bavulu Umursamadan Bilet Sattı

Şüpheli Bavulu Umursamadan Bilet Sattı
Kayseri'de halkın yoğun olduğu noktaya bırakılan sahipsiz bavul polisi alarma geçirirken, vatandaşlar bavula yapılan müdahaleyi izlemek için birbiriyle...

Kayseri'de halkın yoğun olduğu noktaya bırakılan sahipsiz bavul polisi alarma geçirirken, vatandaşlar bavula yapılan müdahaleyi izlemek için birbiriyle yarıştı. Bir bilet satıcısının da olanlara aldırış etmeden bilet satması dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Bürüngüz Cami yanında tramvay durağına yakın bir yerde bulunan sahipsiz bavulu görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bavulun bulunduğu yere gelen polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Alanı güvenlik şeridi ile koruma altına alan polis, meraklı vatandaşları uzaklaştırmakta güçlük çekti. Vatandaşlar olayı cep telefonlarıyla görüntüleyebilmek için birbiriyle yarıştı. Bir bilet satıcısının da olanlara aldırış etmeden bilet satması dikkat çekti. Alınan güvenlik önleminin ardından olay yerine gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanı bavula yerleştirdiği fünye ile uzaktan kontrollü şekilde patlattı.

GÖREBİLMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Patlamanın ardından çevrede toplanan vatandaşlar bomba imha uzmanını uzun süre alkışladı. Yapılan kontrollerin ardından bavulun içinden kıyafet çıkarken, çıkanları görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. Olumsuz bir durumun olmadığı belirlenmesiyle yaya trafiği normale döndü.

Şüpheli Bavulu Umursamadan Bilet Sattı

Şüpheli Bavulu Umursamadan Bilet Sattı

Kaynak:IHA