Sürmene'deki 2 Ölümlü Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Babaanne ile Torunu Defnedildi

Sürmene'deki 2 Ölümlü Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Babaanne ile Torunu Defnedildi
Trabzon'un Sürmene ilçesindeki Rize plakalı aracın kanala devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 yaşındaki çocuktan sonra babaanne de hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden babaanne ile torununun cenazeleri, Of ilçesinde defnedildi.

Kazada yaşamını yitiren Hatice ile 3 yaşındaki torunu Selman Aydoğdu için Of Çarşıbaşı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Güresen Mahallesi Kur'an Kursu öğreticisi Bilal Aydoğdu oğlu Selman'ın, Yemişalan Mahallesi Kur'an Kursu öğreticisi Arif Aydoğdu da anneleri Hatice Aydoğdu'nun cenaze namazını kıldırdı. 

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından babaanne ve torunun cenazeleri, ilçedeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Dün akşam saatlerinde Adem Aydoğdu yönetimindeki 53 DE 493 plakalı otomobilin Çamburnu Tüneli çıkışında kanala devrilmesi sonucu Hatice Aydoğdu (76) ile 3 yaşındaki torunu Selman Aydoğdu, kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirmiş, 5 kişi yaralanmıştı.

trabzondaki-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-babaanne-ile-torununun-cenazeleri,-defnedildi-(1).jpgtrabzondaki-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-babaanne-ile-torununun-cenazeleri,-defnedildi-(2).jpgtrabzondaki-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-babaanne-ile-torununun-cenazeleri,-defnedildi-(3).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Sürmene'de Feci Kaza 1 Ölü 6 Yaralı